iLikeIT. Jocurile săptămânii, prezentate de George Buhnici

29-03-2019 09:09


Dacă va pasionează jocurile de weekend, dar nu aveți cu cine să exersați, de-acum există un joc de Darts pentru toatele telefoanele mobile inteligente, se numește Darts of Fury și este cel mai bun titlu de acest fel.

Este multiplayer, adică-l puteți juca și cu alți oameni indiferent de locul în care se află. La început porniți în ligi inferioare, iar fiecare victorie va aduce bani virtuali, dar și noi săgeți mai performanțe. Darts of Fury este gratuit și merge bine pe dispozitivele cu iOS și Android.

Și-acum ne mutăm în anii 80 cu un joc nou-nouț, dar cu aspect retro. Se numește CureHunters și spune povestea unui luptător pus să distrugă viruși și bacterii.

Jocul este distractiv, iar nivelurile sunt suficient de bine făcute încât să fie provocatoare, dar deloc grele. Fiecare inamic distrus aduce bani virtuali care pot fi folosiți pentru arme și mai puternice. Curehunters este gratuit la descărcare pentru iOS și Android.

Și iată și un joc extrem cu biciclete. Se numește BikeUnchained și e vorba despre trasee la vale care trebuie parcurse într-un timp cât mai scurt.

Biciclistul este controlat prin atingeri de ecran că să sară, să pedaleze mai repede sau că să-și ia viteză mai mare pe traseu. BikeUnchained este gratuit pentru Android și iOS.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!