iLikeIT. Jocurile saptamanii, prezentate de George Buhnici

22-03-2019 10:40


George Buhnici vă recomandă jocurile săptămânii.

 

Mars: Mars este un joc extrem de simplu. Trebuie să ghidaţi astronautul de pe o platformă pe alta, cu ajutorul propulsoarelor de pe spatele costumului. Ţineţi apăsat pe ecran în partea în care vreţi să meargă, dar atenţie, combustibilul este limitat.

Când ajungeţi în dreptul platformei, trebuie să încetiniţi picajul, pentru o aterizare perfectă. Cu timpul, strângeţi bani pe care îi puteţi folosi ca să deblocaţi alte personaje simpatice.  Mars este gratuit pentru Android şi iOS.

Jocul numărul doi de azi este un puzzle care foloseşte energia pentru a trece de fiecare nivel. Se numeşte Laser Overload. Aici e nevoie să alimentaţi bateria, prin sursa de energie. Traiectoria luminii trebuie modificată cu ajutorul oglinziilor.

Aveţi sute de niveluri la dispoziție, iar jocul este complet gratuit.

Pako 2 este un alt joc gratuit și popular, pentru dispozitivele cu Android și iOS. Aici trebuie să ajungeţi la toate cele 20 de puncte de control, fără să fiţi prinşi de maşinile de poliţie, sau să distrugeţi autoturismul.

Fiecare punct prin care treceţi va aduce bani, cu care puteţi să cumpăraţi maşini mai puternice şi să deblocaţi noi zone.