iLikeIT. Jocul săptămânii este ”Simple Planes”, zeci de ore de distracție cu avioane


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Sambata 29 Septembrie 2018 11:06
Categorie: iLikeIT

Jocul săptămânii. A venit acum rândul lui Marian să ne dea un joc cel puțin la fel de complex cum e Fifa, doar că e cu avioane și se numește ”Simple Planes”.

Simple Planes! Jocul de 25 de lei care vine la pachet cu zeci de ore de distracție. Zeci de ore!

Și-n acest joc nu e doar despre talentul de a zbura, ci și despre creativitate.

Începi cu o coală albă de hârtie și resurse nelimitate pentru construirea propriului aparat de zbor. Și nu trebuie să fie convențional.

Poți să începi cu ceva ușor, să treci prin hârtia indigo planurile pentru un Cessna, de exemplu. O dată construit, apeși Play și ești mutat direct pe pistă de decolare la manșă propriului avion.

Și de-aici poți să începi să zbori, avionul e ușor de controlat cu tot ceea ce înseamnă flapsuri, tren de aterizare, accelerație sau virarea lui în stânga și-n dreapta.

Însă, în Simple Planes nu există reguli. Așadar, avionul pe care îl poți construi poate să fie asimetric. Să aibă elicele mai mari decât aripile iar micul motoraș să scoată mai bine de 1000 de cai putere.

Interesantă este și comunitatea creată în jurul jocului. Adică, avioanele create pot fi puse într-un soi de magazin de aplicații și poți încerca creațiile altora.