iLikeIT. Gadgeturi care te ajută să bei vin cum trebuie, finanţate de statul francez


Ultimul update: Sambata 20 Aprilie 2019 11:23
Data publicarii: Sambata 20 Aprilie 2019 11:16
Categorie: iLikeIT

Un videoreportaj marca iLikeit la cel mai mare târg de tehnologie vă arată cele mai noi gadgeturi.

Vă arătăm mai întâi cam în ce gen de start-up-uri investeşte guvernul francez, prin programul La France Tech. Cine a zis că să bei un vin de calitate este simplu. Adică ar trebui să ştii temperatura şi când să-l aerezi. Aici intervin francezii care au inventat un aerator intelient şi conectat. Şi de ce ai avea nevoie de aşa ceva? E legat la mobil, scanezi eticheta şi îţi spune în funcţie de sticlă de cât timp are nevoie să fie aerit şi temperatura corectă la 16 grade celsius. În momentul în care verşi ai instantaneu vinul aerat aşa cum trebuie ca să te bucuri de aromă şi calitate pentru care ai dat nişte bani.

Mixologiq este o maşinărie de făcut cocktailuri, care costă 8000 euro. Populară deja în cluburile din Franța. Unii patroni de localuri spun că şi-au scos banii încă din prima seară. Idee rapidă de profit fantastic. Şi asta nu e tot. Aparatul e conectat la internet şi-şi poate trage noi reţete.

Acesta este un robot pentru cocktailuri. Ia singur alcool și suc, taie lămâia și zdrobește gheața, apoi le combină pentru un cocktail. Deja lime-ul a fost tăiat și zdrobit, frunze proaspete de mentă și acum paharul și le zdrobește iar amestecul de licori este servită perfectă. Acum şi-o trage el reţete savuroase, cu condiţia să-i dai şi ingrediente. Că doar nu vrei să încurce romul din mojito cu apă chioară.

Şi ce-ar fi o casă inteligentă cu o încuietoare care n-a luat Bac-ul? Ca să nu mai stai să nimereşti cheia în ială, după ce ai testat toate aceste gadgeturi, s-a inventat Li-Fi. Poţi descuia... cu lanterna telefonului!

Care este scopul acestui pat? Chiar am nevoie de el? Da! Adormi mai repede când ești legănat. Are și un temporizator, se oprește singur după 30 de minute. Nu-i un pat ieftin. Dar, punem preţ pe odihnă? 5000 de dolari.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

iLikeIT. Cele mai interesante gadgeturi apărute în ultima perioadă
iLikeIT. Cele mai interesante gadgeturi apărute în ultima perioadă
PolySphere
iLikeIT. Jocuri de week-end: TilesHop, ArchHero şi PolySphere
Vodafone Marea Britanie renunţă la dispozitivele Huawei. Anunțul făcut
STS a lansat aplicaţia pentru telefoane mobile ”Apel 112”, destinată apelurilor de urgență
Motivul pentru care nu ar trebui să îți încarci niciodată telefonul în aeroport
iLikeIT. Companiile care le oferă angajaţilor trotinete electrice
iLikeIT. Noua versiune Firefox: site-urile se încarcă instant și consumă puține resurse
Huawei
iLikeIT. Huawei lansează un nou telefon, în plin scandal China - SUA