iLikeIT. Cum arata Project Spark, cel mai avansat joc electronic inventat de mintea omului

Ultima actualizare: 04-07-2013 00:13

Ne-am obisnuit sa spunem ca doar imaginatia este limita in lumea internetului si tehnologiei. Atunci pregatiti-va imaginatia pentru cel mai avansat joc electronic inventat de mintea omului.

I se spune Project Spark si tocmai a fost lansat in Statele Unite. George Buhnici este printre primii care l-au testat si ni-l prezinta chiar acum.  Cei care se joaca des pe calculator stiu ca dupa cei ai butonat destul de mult jocul preferat…pana la haideti sa il vedem impreuna.

Spark este un joc total diferit de orice ati vazut pana acum. In loc sa le ofere jucatorilor o arma si un scop, le ofera un univers gol si o trusa de scule. Apoi vom da culoare micului univers. Vopseaua nu este insa una obisnuita. Pensula digitala stie de cata iarba, nisip sau piatra avem nevoie.

Imaginatia jucatorului a creat de acum o lume noua. O lume care are nevoie, evident, de un erou. Posibilitatile sunt infinite in joc. Pana si personajele pot fi modificate. Jucatorul ii poate spune unei pietre, de exemplu, sa urmareasca eroul, sau sa se rostogoleasca. Odata construit, jocul poate fi rulat pe calculator, pe consola, tableta sau mobil.

Jocurile construite de fiecare jucator pot fi oferite prietenilor, care le pot modifica si ei mai departe.

"Crezi ca acesta e viitorul jocurilor. Asa credem, ca da. Este modificarea instanee. Intru, modific, apas play si ma joc."

Project Spark a fost anuntat in timpul conferintei de jocuri E3, dar a fost primit cu aplauze si la conferinta Build din San Francisco. Este inca in faza beta si va fi lansat oficial impreuna cu consola de jocuri Xbox One, dar va functiona si pe console mai vechi si pe PC-uri.

Project Spark se pregateste inca de lansare. Asa ca, daca vreti sa fiti printre primii care il incearca si il descarca gratuit, intrati pe it.stirileprotv.ro si veti sti cand veti putea descarca acest joc.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO