iLikeIT. Cum arată inovația în lumea bucătăriei: plita cu flacăra proiectată și cuptorul smart
Roagă curierul să urce cu coletul la etajul 4, scoate obiectul muncii din cutie și încearcă să dai cartoanele la reciclat. Bagă-n priză, așteaptă beep-ul și dă-i connect la wi-fi.
Zi repede 3 sfinți printre dinți și, hei, a mers, dar nu ai suficient tuș negru ca să speli rufele albe.
Știu că nu sună prietenos viitorul cu electrocasnicele conectate, dar nu există altă cale pentru economii de timp și bani. Nu ați înțeles? Hai cu explicațiile!
Alegeri 2024
14:21
Câți bani vor câștiga membrii secțiilor de votare la alegeriile parlamentare și prezidențiale. Sumele pe care le vor încasa
12:32
Cine poate deveni președintele României. Ce prevede Constituția
11:25
Cum și unde pot vota românii la alegerile prezidențiale. Ce trebuie să ai la tine când mergi la secția de vot
22:40
Ce a răspuns Nicolae Ciucă la întrebarea dacă a scris versurile manelei ce i-a fost dedicată de Dani Mocanu
Stinge lumina, arată-mi calea… deslușește manualul și hai să facă și-un pic de treaba între timp. Există inovație pentru orice colț din casă. Luminat astfel de cel mai proaspăt concurent pentru Philips Hue.
George Buhnici: ”Cum arată inovația în lumea bucătăriei? Iată o plită cu inducție de la Samsung. Flacăra... e doar proiectată. Ca să știi când și că merge! Simplu, dar ingenios. Altfel, avem o nouă generație de cuptoare electrice care gătesc după rețete pe care și le iau de pe net. Știu singurele când să pornească, ce temperatură să folosească și cât timp să gătească.”
Frigiderul? Păi, doar un Snapdragon 855 mai lipsește de pe el!
De-acum are senzori care știu dacă peștele din frigider mai este proaspăt. Vei fi anunțat să-l gătești, ca să nu arunci mâncarea.
Ecranul este deja o dotare standard. Poți să vezi videouri pe YouTube, să comanzi un taxi sau să actualizezi listele de cumpărături.
Pe principiul cu bacul și gustul semințelor, să știi însă că berea tot la fel se va răci, n-au angajat alți pitici suflători...
Mașină de spălat? E fix ca la telefoane. Cât mai multe funcții ca să dea mai bine. La IFA Berlin se împlinesc măcar vreo 4 ani de când producătorii aduc dispozitive cu două cuve. Și... cam atât de-aici de la raionul produselor albe.
Ne mutăm la lucrurile noi care apar prin casă. Ce ziceți de o micro-seră ieftină, la doar 200 de dolari? Poate să facă orice, de la roșii cherry până la oregano.
George Buhnici: ”Fascinant e că toată această aparatură pe care o vedeți, poate fi conectată la aceeași rețea pentru control cu asistent vocal sau smartphone.”
George Buhnici: ”Ca asistent vocal? Clar merge Google. Iată un ceas deșteptător de la Lenovo. Undeva sub acel ecran stă ascunsă inteligența artificială. Prețul de pornire pentru cel mai mic e de 60 de dolari. Ajunge la 130 de dolari pentru varianta de 7 inch. ”
Sursa: Pro TV
Etichete: ilikeit, smart, bucatarie, cuptor, viitor, george buhnici,
Dată publicare:
05-10-2019 10:38