iLikeIT. Ce gadgeturi folosește în călătorii Corina Caragea, ”travel influencer” pe Instagram

Ultima actualizare: 02-05-2022 10:02

Dacă va place să călătoriți și să surprindeți în imagini tot ce se întâmplă în vacanțe, aveți nevoie și de cele mai potrivite gadgeturi pentru asta.

O colegă de a noastră este expertă când vine vorba de călătorii și astfel de dispozitive.

Corina Caragea este foarte urmărită pe contul ei personal de pe Instagram, dar și pe celălalt cont pe care l-a creat special pentru călătorii, @i_am_a_traveller_soul, însă este foarte activă și pe blog sau pe pagina de Youtube.

 

Corina are multe gadgeturi pe care le folosește cu plăcere în vacanțele ei și, pentru că sunt multe, recunoaște că face un bagaj separat, care ... este destul de greu.

Unul dintre aceste gadgeturi este o cameră de acțiune, care este ușor de folosit datorită dimensiunilor sale relativ mici.

 

Corina: ”Încape în poșetă, este foarte simplu de folosit, micuț. Și microfonul e ok dacă ești într-o zonă ... Nu în Times Square, nu într-o zonă aglomerată.”

Iulia: ”Costă în jur de 300 de euro și am văzut că tu ai făcut aceste investiții în decurs de câțiva ani”.

Corina: ”Din păcate sau din fericire, tehnologia avansează foarte foarte repede, așa că este efemer totul, apare imediat ceva nou.”

Un alt gadget foarte interesant din dotarea Corinei este un dispozitiv foarte mic, aproape insesizabil, pe care îl folosește atunci când nu vrea să atragă atenția.

Acest gadget poate fi folosit ca un medalion și l-a utilizat recent, într-o călătorie la Istanbul.

 

Corina: ”Și uite așa te plimbi liniștit și filmezi. Calitatea nu cred că este 4K, dar se vede foarte foarte bine. Imediat le transfer în telefon. Mai toate au aplicația lor, pe care trebuie să ți-o instalezi. Și, ce să zic, în bazar unde am fost să-mi cumpăr genți de firmă ... a fost minunat.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO