iLikeIT. Care sunt cele mai bune 3 telefoane cu Android la ora actuală

28-05-2019 10:27


Care este cel mai bun telefon inteligent al momentului? Fiecare producător mizează pe un atu, în funcție de ce-și doresc utilizatorii.

 

OnePlus 7 PRO

 

OnePlus 7 PRO varianta 12 GB de RAM are o cameră de selfie retractabilă, iar constructorii acestui device promit că va funcționa ireproșabil cel puțin 5 ani. De asemenea, are un senzor care detectează un impact iminent, iar camera intră înapoi în telefon când este cazul.

Ecranul este unui foarte reușit, care răspunde incredibil de repede la comenzi, poate cel mai repede la ora actuală, pentru că este primul ecran AMOLED care funcționează la 90 de hertzi.

Cu alte cuvinte, rata de împrospătare a ecranului, a fiecărei imagini care apare pe cran, este foarte rapidă. În schimb, această setare va consuma foarte mult bateria telefonului, astfel că există și opțiunea de schimbare la 60 de hertzi.

Dar, dacă veți folosi, totuși, cei 90 de hertzi, nu este totul pierdut, pentru că OnePlus 7 PRO se poate încărca foarte rapid, ajungând la 80 % din baterie în doar o jumătate de oră.

Telefoanele de la One Plus au fost întotdeauna renumite pentru performanță și accesibilitate, însă, de această dată nu mai stă chiar atât de extraordinar la capitolul cameră foto. Este decentă, este corectă, în lumină naturală nu mai există telefoane care să facă poze rele, dar nu strălucește.

Nu are încărcare wireless, dar are senzor de amprentă în ecran care este mai rapid ca niciodată.

Selfie-uri realizate cu One Plus 7 PRO:

OnePlus 7 PRO este cel mai scump model OnePlus de până acum, costă aproximativ 800 de euro - deci mai scump decât un Samsung Galasy S10 și un Huawei P30 PRO.

Huawei P30 PRO

 

Huawei P30 PRO este telefonul cu cea mai bună cameră foto la ora actuală, cu zoom 5X, fiind în stare să fotografieze chiar și luna.

Ecranul său, de asemenea, este foarte reușit, cu senzor de amprentă inclus.

Samsung Galaxy S10 Plus

 

Iar competitorul pe care toată lumea încearcă să-l bată anul acesta este Samsung Galaxy S10 Plus, care o cameră foto triplă - la fel ca și celelalte două modele prezentate până acum.

Acestea sunt cele mai performante 3 telefoane cu Android la ora actuală.

Sursa: Pro TV