iLikeIT. Aplicația care îi ajută pe antreprenori să emită facturi direct de pe telefon

Dată publicare: 11-07-2019 12:02
Dată actualizare: 11-07-2019 12:27


A venit momentul pentru noutăți din internet și tehnologie, ediție pentru antreprenori. E nevoie doar de un telefon mobil pentru emiterea de facturi, datorită unui serviciu românesc de succes.

Astfel, cei care au afaceri și vor să rezolve complicațiile financiare legate de contabilitate, facturi, borderouri și alte asemenea lucruri neplăcute pot apela la soluția celor de la smartbill.ro.

Este vorba despre un soft de facturare si gestiune, care rezolva tot ce tine de emiterea, livrarea si incasarea de facturi online, avize, proforme, chitante, precum si de gestiunea stocurilor, nir, fise, bonuri, rapoarte online și așa mai departe.

Principalele avantaje ale acestui soft românesc:

- Patru modele de facturi, personalizabile

Clientul poate să aleagă intre multiple modele de facturi si formate de tiparire, putandu-le personaliza cu logo-ul si culorile brand-ului sale. Poate, de asemenea, să emită in mai multe valute si limbi.

- Interfata prietenoasa si intuitiva

Aplicatia simplifica munca, acesta fiind punctul sau forte si motivul pentru care si utilizatorii fara cunostinte in domeniu se descurca cu usurinta, spun cei care au elaborat smartbill.ro.

- Mai multi utilizatori cu drepturi diferite

Aceasta functionalitate da posibilitatea de a crea o multitudine de drepturi de acces pentru utilizatori multipli, care coexista in aplicatie.

- Aplicatii native pentru iOS si Android

Utilizatorul poate lucra fara probleme chiar si de pe telefonul mobil. Se poate spune ca are in buzunar un panou de comanda al afacerii.