Intr-o tara cu bucatari exceptionali, servirea este cea care lasa de cele mai multe ori de dorit. Din fericire, tehnologia nu ocoleste restaurantele si barurile.

O inventie romaneasca promite solutia pentru coktailurile perfecte fara furt la mililitri. George Buhnici a adus in studio barmanul robotic. 

Noile tehnologii pot face comandarea felului de mancare sau a bauturii preferate mult mai simpla si distractiva. O masa reusita este cel putin jumatate experienta care vine la pachet. 

Robotul, desi pare sofisticat, are la baza cateva tehnologii simple. Telefonul tau mobil poate face plata dupa care sistemul iti ofera un astfel de cod. Acelasi cod poate veni prin email ca o promotie sa spunem ca sa te convinga sa revii. Sa mai zicem ca nu stii cum arata o bautura pe care nu ai mai incercat-o. Cu telefonul poti scana codul, vedea poza si apoi sa o confirmi la camera. Mai departe robotul face amestecul respectand reteta la mililitru. La fel si cu mancarea.

Barmanul robotic este doar unul dintre proiectele originale Tech School

BLACK FRIDAY in Romania

Mai sunt doar patru zile pana la cea mai mare campanie de reduceri din istoria Romaniei. Pe bf.stirileprotv.ro gasiti deja 18 site-uri inscrise in Black Friday si le veti putea vedea ofertele instant in momentul cand se declanseaza promotia. Din experienta anului trecut nu toti comerciantii joaca cinstit.

Noi stam deja cu ochii pe ei sa vedem daca reducerile vor fi adevarate si nu doar din pix. Sunt sigur ca multi dintre voi urmaresc un produs preferat. Asa ca George Buhnici va roaga sa faceti capturi de ecran cu produsele preferate.

Daca in ziua de Black Friday le vedeti cu un pret incorect, ne puteti trimite un mesaj prin site-ul nostru stirileprotv.ro.