iLike IT. Unde poți completa și descărca declarația pe propria răspundere. Nu vă lăsați datele personale pe site-uri fantomă

Ultima actualizare: 09-11-2020 10:09

Începând de astăzi, timp de o lună, trebuie să completăm o declarație pe propria răspundere dacă ieșim din casă în intervalul orar 23 - 5 dimineața.

 

Aceste declarații pot fi completate, însă, și online. În ce conditii, ne spune colega noastră Iulia Ionescu, de la iLike IT.

Formularele pentru declarația pe propria răspundere de care cu toți avem nevoie dacă ieșim din casă în intervalul 23- 05 dimineața pot fi completate și online, pe formular.sts.ro.

Acesta este site-ul pus la dispoziția noastră de către autorități, singurul site official pe care putem completa liniștiți această declarație online.

Trebuie să introducem numele și prenumele, domiciliul de la care ne deplasăm- este nevoie să introducem și adresa noastră din buletin, dar este foarte importantă și adresa la care locuim, data și anul în care ne-am născut, localitatea și apoi motivul pentru care ieșim din casă.

Dacă din diferite motive nu reușiți să accesați site-ul formular.sts.ro, există și stirioficiale.ro, tot un site pus la dispoziția noastră de autorități.

Declarațiile, odată completate, pot fi și printate și prezentate autorităților atât în format electronic, cât și sub forma unui print.

Nu uitați că puteți prezenta această declarație și scrisă de mână, nu este nicio problemă dacă o prezentați astfel în fața autorităților.

Declarația pe propria răspundere poate fi descărcată și de pe site-ul Știrile Pro TV.

 

Nu vă lăsați datele personale pe site-uri fantomă

 

Este important de știut că în perioada aceasta sunt foarte multe site-uri fantomă, care vă oferă serviciile lor gratuit, dar credeți-ne pe cuvânt că atâta timp cât vă introducți datele personale pe acele site-uri de care nu a auzit nimeni niciodată ajungeți să plătiți un preț mult mai scump decât credeți.

Datele personale sunt la acest moment cel mai tranzacționat lucru de pe Internet și sunt mult mai prețioase decât credem.

Dacă vă introduceți datele personale pe un astfel de site, ele sunt folosite în primul rând într-un scop commercial- de multe ori nu înțelegeți de ce sunteți sunați în scopuri comerciale, de unde au acele persoane datele voastre personale.

Mare atenție ce faceți pe Internet, mai ales în perioada asta, pentru că hackerii vor profita de această ocazie pentru a lansa tot felul de site-uri, pentru a ne lua datele personale.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO