Cele mai amuzante răspunsuri oferite de asistentul virtual Google. „Hei Google, sunt dezbrăcată...”

Ultima actualizare: 25-12-2021 13:53
Cele mai amuzante răspunsuri oferite de asistentul virtual Google. „Hei Google, sunt dezbrăcată...”
Shutterstock

Asistentul Google este funcția oferită de gigantul internetului care reacționează la întrebări formulate cu voce tare și oferă răspunsuri audio. Uneori, însă, pe lângă răspunsurile la obiect, Google spune..lucruri trăznite.

Iată care sunt cele mai amuzante răspunsuri pe care le poate da inteligența artificială din spatele funcției de căutare vocală oferită de Google. Jurnaliștii de la publicația MakeUseOf au întrebat Google fel și fel de lucruri, iar în unele situații, răspunsurile au fost pe măsură. Evident, dialogul a avut loc în limba engleză, deci răspunsurile în limba română ar putea să fie ușor diferite.

De menționat că asistentul virtual Google poate fi accesat de pe telefoane, tablete, smartTV, dar și alte gadgeturi care îl suporta, precum Google Home și Google Nest.

Hey Google, cântă-mi un cântecel!

Cu toții ne-am gândi că Google nu știe să cânte, dar... surpriză. Chiar poate. „Da, pot să cânt. Aș vrea să te ajut, chiar dacă e cam ciudat. Așa că o să cânt”

Ok Google, spală vasele!

Dacă ți-e lene după o masă copioasă iar vasele murdare au umplut chiuveta, e o idee foarte bună ca altcineva să le spele. Poate, chiar Google?

„Hai să vedem.. Bliing. Merge? Cred că nu pot să fac asta...” este răspunsul asistentului virtual.

Ok Gogle, ești însurat?

Da, sunt persoane care chiar au întrebat asta, mai în glumă, mai în serios. „Sunt încântat să fiu pe cont propriu. Mai mult, nu trebuie să împart niciodată desertul” a răspuns inteligența artificială.

Hey Google, tu ai imaginație?

Impresia generală a publicului este că Google este programat să ofere anumite răspunsuri, iar în mare măsură, așa e. Dar sunt și răspunsuri spontane pe care le oferă, generate de inteligența artificială. „Chiar am imaginație. Uneori îmi imaginez că plutesc în spațiu, cu o gașcă mare de pisici. E magic”.

Hey Google, sunt dezbrăcat(ă)!

Ei bine, în situația asta, Google își dovedește utilitatea. „Dacă ai de gând să ieși așa afară, sunt gata să-și spun cum va fi vremea”.


Hey Google, ce crezi de Alexa?

Da, asta a fost o întrebare capcană, și cu siguranță inginerii și specialiștii de la Google s-au gândit la un răspuns care să nu supere concurența, adică asistenta virtuală a celor de la Amazon. „Bineînțeles, noi, asistenții, trebuie să ne susținem reciproc. Ești prieten cu ea?”

Ok Google, fă un test...

Vom crede că un răspuns logic ar fi o altă întrebare, iar Google să ne ceară lămuriri ca să afle la ce test ne gândim. Răspunsul este însă diferit: „Nu mi-a zis nimeni că o să fie un test!”

Ok Google, Moș Crăciun e adevărat?

Răspunsul asistentului virtual este cât se poate de diplomatic, ca să nu fi acuzat că strică magia Crăciunului și mitul lui Moș Crăciun: „Cred în Moș Crăciun, îi admir generozitatea și priceperea de a se îmbrăca din cap până-n picioare în catifea roșie” .

Hey Google, ia-mă în brațe”

Evident că un asistent virtual nu va putea să facă asta niciodată, dar dacă te simți singur, Google va oferi un răspuns pe măsură. „Îți ofer acum o îmbrățișare virtuală”.

Ok Google, cum îi place să fie făcută friptura?

Cum nu știm dacă la Google a fost consultat un nutriționist, răspunsul este circumspect. „Îmi place friptura într-o formă...literară. O rețetă foarte bine scrisă poate fi surprinzător de satisfăcătoare”.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO