parklake

Cum arata noul mall ParkLake, care se deschide pentru public pe 1 septembrie. Noile branduri care vor fi prezente in mall

Noul centru comercial ParkLake, construit in sectorul 3 din Bucuresti, se va deschide pentru public pe 1 septembrie, a anuntat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, Ingo Nissen, managing director, Sonae Sierra.

Noul centru comercial ParkLake, construit in sectorul 3 din Bucuresti de dezvoltatorul portughez Sonae Sierra in parteneriat cu grupul de investitii irlandez Caelum Development, in urma unei investitii de 180 milioane de euro, se va deschide pentru public pe 1 septembrie, a anuntat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, Ingo Nissen, managing director, Sonae Sierra.

"ParkLake este destinat prietenilor si familiei. Este locul unde am reusit sa reunim concepte diferite legate de cumparaturi, natura si familie (...). Am dorit sa venim cu o noua perspectiva asupra cumparaturilor si a activitatilor de agrement in Bucuresti, iar de maine (joi, n.r.) oricine poate vedea cum arata experienta ParkLake", a declarat Ingo Nissen, citat de Agerpres.

Localizat in imediata vecinatate a Parcului Titan, ParkLake are peste 97% din suprafata totala inchiriata, restul spatiilor fiind in negocieri avansate de preluare. Sunt prezente peste 200 de magazine, multe dintre ele fiind branduri noi precum Forever 21, Play Park, Lanidor, Lynne si 4F, existand si un cinematograf multiplex operat de Cinema City.

Citește și
golf
Sportul relaxant, dar extrem de costisitor pe care un englez l-a facut popular la Cluj: "Stati numai in mall, iesiti afara!"

Centrul are o suprafata inchiriabila totala de 70.000 de metri patrati si este prevazut cu 2.450 de locuri de parcare.

"Suntem entuziasmati ca ParkLake va reprezenta, de maine (joi, n.r.), o noua experienta din perspectiva cumparaturilor, a agrementului, dar si a sportului si relaxarii. Bucurestenii vor fi surprinsi, deoarece venim cu un design foarte frumos si un concept unui, special creat pentru familii, bazat pe ideea de natura. ParkLake va fi locul de intalnire cu prietenii si cu familia, oferind libertatea de a face activitati diverse in timpul liber", a afirmat David Sharkey, CEO Caelum Development.

Designul exterior si interior unic si sustenabil se bazeaza pe 'pilonii' /Parc-Natura-Familie/ care integreaza ParkLake ca o extensie a mediului relaxant al parcului din vecinatate, a adaugat David Sharkey.

Distins cu premiul pentru Cel mai bun proiect la categoria 'Concept&Design Project of the Year' la cea de-a zecea editie a premiilor anuale decernate de SEE Real Estate Awards pentru anul 2015, ParkLake este conceput dupa cele mai inalte standarde de calitate, siguranta si sustenabilitate.

Sonae Sierra este un dezvoltator international specializat in centre comerciale ce opereaza in Portugalia, Algeria, Azerbaidjan, Brazilia, Columbia, Germania, Grecia, Spania, Italia, Maroc, Romania, Rusia, Slovacia, Spania, Tunisia si Turcia. Compania detine 45 de centre comerciale cu o valoare de piata de peste sase miliarde de euro, in 2015, primind peste 430 de milioane de vizite in centrele comerciale pe care le administreaza.

Caelum Development este o companie specializata in investitii si dezvoltare imobiliara, detinuta de un grup privat de investitori irlandezi, cu peste 15 ani de experienta pe piata europeana de Real Estate.

Compania are sediul central in Varsovia si un portofoliu extins de 36 proiecte in Europa si include 21 de centre de retail cu o suprafata bruta de 200.000 de metri patrati.

 

Citeste și...
Cum a fost transformat World Trade Center dupa atacurile de la 11 septembrie 2001. Complexul urias care atrage mii de turisti
Cum a fost transformat World Trade Center dupa atacurile de la 11 septembrie 2001. Complexul urias care atrage mii de turisti

Dupa aproape 15 ani, World Trade Center freamata din nou de viata, odata cu inaugurarea mall-ului The Westfield.

Sportul relaxant, dar extrem de costisitor pe care un englez l-a facut popular la Cluj:
Sportul relaxant, dar extrem de costisitor pe care un englez l-a facut popular la Cluj: "Stati numai in mall, iesiti afara!"

Un englez stabilit de 3 ani in Romania ne propune sa ne relaxam la golf. Este instructor cu peste 30 de ani de experienta si incearca sa ne invete si pe noi tainele acestui sport interesant, dar scump.

"Este jenant ce faci! Se uita lumea la noi!". Cum reactioneaza un barbat pe care iubita l-a anuntat in mall ca il paraseste

Un barbat pe care iubita tocmai l-a anuntat ca il paraseste are o reactie cu totul neasteptata si - dupa cum ar spune cei mai multi barbati - umilitoare.

Ultimele Știri
DOCUMENT. Ce cuprinde noul pachet de măsuri fiscale propus de Guvernul PSD-PNL-UDMR
DOCUMENT. Ce cuprinde noul pachet de măsuri fiscale propus de Guvernul PSD-PNL-UDMR

Potrivit unor surse, timp de trei ani, sistemul de impozitare pentru populație și pentru companii nu va fi schimbat. Asta înseamnă că nu se va introduce impozit progresiv, iar firmele nu ar fi supra-taxate.    

Tatăl Roxanei, românca ucisă de rechin în Egipt, a aflat de la știri despre tragedie. „Singura ei bucurie erau călătoriile”
Tatăl Roxanei, românca ucisă de rechin în Egipt, a aflat de la știri despre tragedie. „Singura ei bucurie erau călătoriile”

Autoritățile române au luat legătura cu familia româncei care a fost ucisă de un rechin, când făcea scufundări la mică adâncime în Egipt.

Horoscop 5 iunie 2022, cu Neti Sandu. Vărsătorii fac rost de bani și scapă de datorii
Horoscop 5 iunie 2022, cu Neti Sandu. Vărsătorii fac rost de bani și scapă de datorii

O zi cu recompense. Poate pentru c-o să dăm dovadă de conștiinciozitate o să primim aprecieri, oprobabil şi bani şi-o să simţim că n-am muncit pe degeaba.