20 de mil €, la dispozitia noastra pana in 2013. Marturia romanilor care au obtinut fonduri europene

Ultima actualizare: 05-08-2012 17:37
fonduri

Inarmati-va cu multa rabdare, daca aveti in plan sa obtineti fonduri europene.

In plus, pot aparea si situatii neprevazute, asa ca n-ar fi rau sa aveti si ceva bani pusi de-o parte pentru cheltuieli suplimentare. O sa porniti pe un drum greoi, dar in final merita, spun oamenii de afaceri care au reusit in hatisul birocratiei.

Pana in 2013, romanii au sansa sa acceseze aproape 20 de miliarde de euro, fonduri europene. Dar precedentele nu sunt prea incurajatoare, asta deoarece in ultimii 4 ani,am reusit sa obtinem numai 4 miliarde de euro.

Ai toate informatiile efectiv la degetul mic, oricunde esti, prin aplicatia gratuita pe care o poti instala pe telefon sau pe tableta. Intai te pui in tema cu datele generale, structurate simplu pe fiecare domeniu, apoi afli ce spune legea si in final, cea mai placuta parte, poti vizualiza fotografii care arata ce-au facut altii cu banii europeni.

Dan Dobrescu din Timisoara a vazut in banii europeni o solutie ca sa isi dezvolte afacerea de plase din sarma. S-a chinuit singur sa-si scrie proiectul, dar a facut zeci de drumuri la Agentia de Dezvoltare Regionala. Ajutorul a fost fiica sa, absolventa de studii economice. Cea mai mare problema a intampinat-o atunci cand a trebuit sa treaca pe hartie toate cheltuielile.

Dupa doi ani, omul a primit 40.000 de euro.

Radu Ilescu, insa, a ales o alta cale. A apelat de la bun inceput la o firma de consultanta. Perioada de astepatare s-a injumatatit.

Potrivit celor din firmele de consultanta, mai putin de jumatate dintre romanii care depun proiecte de finantare reusesc sa obtina bani europeni.


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO