19 vrajitoare rti

Ultima actualizare: 15-12-2017 16:23

Auto-intitulatele vrajitoare, din zilele noastre, au site-uri, nu platesc impozite, si nu dau socoteala nimanui,
(VO)
pentru ca nicio lege, nu le controleaza.

Industria prezicatoarelor, continua sa se dezvolte fabulos, pe spatele a mii de naivi, care cred cu inocenta ca-si pot controla destinul. Duminica, la "Romania, te iubesc", va propunem o incursiune, in lumea falselor promisiuni dar si in cea a milioanelor concrete, facute din inselatorie.

Duminica, la ora 18.00, la " Romania, te iubesc" va invitam in lumea celor care pretind ca practica magia alba si magia neagra. O lume in care singura lege e imbogatirea proprie.

Ambianta scurta din moise cind urla vrajitoarea 15.54
"acum ma duc, acum ma intorc cu banii vrajitoarei, ca sunt dator, zi! Nu sunt dator, tre sa ne socotim de la inceput CLIP 14,( in continuare cu iscalitura)
[PILOT.PROTV.MOS19 lead www vrajitoare rtiVCPAxFiller.VCPTemplateFillerVCPAxFiller.VCPTemplateFiller19 lead www vrajitoare rti22697519 lead www vrajitoare rtiPILOT011PILOT2010-02-26T18:54:5119 lead www vrajitoare rtiPLAYLISThttp://www.vizrt.com/mosObj/continueCount06Vrajitoare RTI-BETA-6]
Text
Ca sa afle ce inzestrari au fermecatoarele, reporterul nostru Toni Dohotaru si-a inventat o trista poveste de viata si si-a cautat soarta in cartile de tarot. Auto-intitulata vrajitoare Varsovia nu l-a recunoscut in fotografie pe actorul Woody Harrelson si a asigurat-o pe Toni ca iubitul ei va fi dezlegat de magia neagra si se va intoarce in bratele ei.

Ambianta scurt la foc woody 9.32 sa fii cu marcel vrei? Da! Zi, Doamne ajuta cu toata inima si cu toata credinta. CLIP 215

text
Intrati in profunzimile unui fenomen de dimensiuni nationale, in tagma ghicitoarelor care prospera, gratie miilor de naivi care le trec pragul.
[PILOT.PROTV.MOSemmyVCPAxFiller.VCPTemplateFillerVCPAxFiller.VCPTemplateFilleremmy226701emmyPILOT011PILOT2010-02-26T14:29:08emmyPLAYLISThttp://www.vizrt.com/mosObj/continueCount02Vrajitoare RTI-BETA-2]
SINCRON: EMMY, FOTOMODEL
18.52 ma tot prostea in continuare si eu eram crezula si chiar am crezut-o ce-mi spunea acolo. CLIP 339

Text
Acesta este trucul cu gaina, un ritual de magie neagra in aparenta infricosator, in fapt o excrocherie ieftina care l-a costat foarte scump pe unul dintre clienti: mai bine de zece mii de euro.

AMBIANTA CAMERA ASCUNSA, GAINA
Cit esti dator la vrajitoare? Spune sa te aud acum! Cit esti dator? Raspunde! Esti dator 180 de milioane, este aceasta pasare ca-ti aduc banii tai vrajitoare! 15.04 iti pare rau sa-mi aduci banii care esti dator la mine? Nu sunt dator dar daca este nevoie tre' sa-ti aduc! Mai urla la 15.15 casca pasare gura, la porunca vrajitoarei, sa nu se intimple rau cum mine, sa nu dau din miini si din picioare cum da aceasta pasare! CLIP 12

Text
Barbatul, om cu facultate de altfel, s-a dus la asa zisa prooroaca Vanessa din Chitila pentru ca se temea ca-si va pierde locul de munca.

Ambianta 13.28 sufla in ciocul pasarii! Plus 14.12 cine vrea sa ma dea pe mine afara, sa cad din acest servici sa I se intimple ceva rau cu el nu cu mine. CLIP 11
[PILOT.PROTV.MOSrodica gheorgheVCPAxFiller.VCPTemplateFillerVCPAxFiller.VCPTemplateFillerrodica gheorghe226702rodica gheorghePILOT011PILOT2010-02-26T14:30:04rodica gheorghePLAYLISThttp://www.vizrt.com/mosObj/continueCount03Vrajitoare RTI-BETA-3]
SINCRON: RODICA GHEORGHE, FATA MAMEI OMIDA
( " Lumea trebuie sa stie, sa cunoasca, sa-si dea seama... te lasi o data pacalit, te lasi pacalit de 7 ori, de zece ori. Mie mi se pare ca nu-i corect nici din partea celor care apeleaza la ele")

Text
Va dezvaluim mecanismele unor inselatorii care i-au lasat pe unii fara case si fara masini. Veti afla dedesubturile unor afaceri in care vrajitoarele nu mai umbla calare pe matura ci pe google si hi5.

Ambianta trebuie sa apasam pe enter..

Secretele si trucurile vinzatoarelor de iluzii, marturiile victimelor, o ancheta in lumea celor care se imbogatesc nederanjate de nicio lege, necontrolate de nicio autoritate, duminica, ora 18.00, la "Romania, te iubesc".
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO