Tragedia unui motociclist: capul zdrobit si trupul dezarticulat de fracturi

Dată publicare: 27-03-2010 00:00
Dată actualizare: 01-09-2012 16:18


Coincidenta tulburatoare pe strazile distruse ale Bucurestiului. Cadavrul unui tanar aruncat de pe motor a fost descoperit aproape de o groapa in asfalt, chiar in timp ce motociclistii desenau cu creta langa alte cratere siluetele unor posibile victime.

Pasajul Unirii. Trupul fara suflare al unui tanar de nici 18 ani zace pe caldaram. Nu departe, pe alte sosele ciuruite de gropi, motociclistii deseneaza siluetele unor posibile victime. Precum Costin.

La cativa pasi de cadavrul sau, politistii marcheaza un crater in mijlocul strazii. Este foarte posibil ca groapa observata prea tarziu sa-i fi curmat drumul.

Motocicleta va trece printr-o expertiza, pentru ca specialistii sa poata spune cu certitudine daca acea gaura din asfalt are sau nu legatura cu tragedia.

Rezultatul nu va alina, insa, durerea parintilor si a celor cinci frati care il plang acum pe Costin, dar macar poate salva alte vieti.

Pentru ca... "Gropile ucid", asa cum vor sa avertizeze si iubitorii motoarelor. Vom mai vedea victime desenate pe sosele, langa cratere neastupate, vom mai afla despre astfel de marsuri pana cand autoritatile se vor urni, anunta cei care merg pe doua roti.

Initiatorii acestei campanii au marcat cu creta deja peste 70 de gropi din toate sectoarele Capitalei. Au vrut in acest fel sa atraga atentia asupra faptului ca aceste gropi pot produce si alte victime. Si nu doar in randul motociclistilor.

S-a consumat multa creta noaptea trecuta la desenarea siluetelor, insa motociclistii care au facut acest lucru spera ca prin gestul lor sa se intample mai putine accidente, politistii sa foloseasca implicit mai putina creta si sa se economiseasca bani.

Insa, dincolo de problema gropilor, ramane si cea a soferilor care n-au ochi pentru altii in trafic.

CUMPLIT! Motociclisti pe drumul mortii!

Un strigat disperat din trafic! "Groapa ucide!"

Tags: accidente,


VIDEO PROTVPLUS.RO