CUMPLIT! Motociclisti pe drumul mortii!

Ultima actualizare: 02-10-2012 06:20

Visuri zdrobite de asfalt. Pe un asfalt prost, cum gasesti peste tot in aceasta tara, plina inclusiv de drumuri fara felinare. Se numeau Madalina si Adrian, aveau in jur de 30 de ani, iar dimineata, cand inca nu se crapase de ziua, s-au facut praf.

Motocicleta lor a prins o denivelare sub roti pe Splaiul Unirii din centrul Bucurestiului si in secunda ce a urmat au zburat direct intr-un stalp. Pana si politistilor le-a fost greu sa-i priveasca dupa.

Pe Splaiul Unirii, intr-o zona unde nu functiona iluminatul public, potrivit Politiei, ar fi accelerat peste limita de 60 de kilometri pe ora. Moment in care, din cauza unei denivelari, Madalina, aflata la ghidon, a scapat motorul. S-au dezechilibrat amandoi si s-au lovit violent de asfalt.

Motocicleta a fost gasita la peste 30 de metri distanta de trupurile tinerilor. Chiar si castile care ar fi trebuit sa-i protejeze au fost gasite la mare distanta de cadavre. Au zburat, pur si simplu, in urma impactului deosebit de dur.

Cei doi motociclisti au petrecut aseara intr-un club in cinstea deschiderii sezonului pentru cei pasionati de doua roti. La 24 de ore distanta, prietenii s-au adunat din nou aici, insa nu mai au nici un motiv de bucurie.

Nu au vrut sa vorbeasca in fata camerei, insa amicii lor afirma ca ar fi consumat si alcool la petrece. Astazi prietenii le-au deplans disparitia pe forumurile de internet ale motociclistilor.

Cadavrele celor doi au fost transportate la Institutul de Medicina Legala pentru autopsie. Politistii continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia. Adrian, pe care prietnii din clubul Dac Motors il numeau Qaz, va fi condus catre satul natal in cursul zilei de maine.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO