Temutul interlop Tolea Ciumac ar putea revolutiona Codul Familiei!


Ultimul update: Duminica 14 Octombrie 2012 19:27
Data publicarii: Miercuri 31 Martie 2010 00:00
Categorie: Stiri actuale

UPDATE: Pentru custodia baietelului sau, temutul interlop moldovean Tolea Ciumac renunta la forta si isi pune mintea, la contributie.

Luptatorul vrea sa revolutioneze Codul Familiei, dupa ce a descoperit ca statul roman protejeaza mama si copilul, nu si tatal si copilul. Cu alte cuvinte, considera asta o discriminare si cere ca magistratii Curtii Constitutionale sa indrepte lucrurile.

Cu temele facute - adeverinta de la noul loc de munca, dar si dovada ca are unde sa locuiasca - Tolea Ciumac a intrat in sala de judecata pus pe fapte mari. Cand vine vorba de Sasa, fiul sau, cauta orice solutie.

Si ajutat de avocat a gasit una spectaculoasa in articolul 1 din Codul Familiei care din punctul lui Tolea de vedere ar fi neconstitutional pentru ca ii discrimineaza pe tati in favoarea mamelor.

Aproape sigur ca va rasturna situatia in favoarea lui luptatorul si-a pierdut calmul abia in momentul in care a vazut ca fosta nevasta il ataca fara menajamente. Deocamdata procesul a fost suspendat, iar dosarul "Sasa Ciumac" a fost trimis inapoi la Tribunal.

Tolea Ciumac, din nou in fata judecatorilor! Isi vrea copilul inapoi!

Intalnire cu scantei! Personaje: Tolea, Magda Ciumac si jurnalistii!

Tolea Ciumac: "Magda m-a invatat rugaciunea Tatal Nostru"

 

Tolea Ciumac, din nou liber!
Magda Ciumac a primit custodia baiatului pe care il are cu Tolea
Amintiri din copilarie: Tolea Ciumac isi scrie memoriile!
VIDEO PROTVPLUS.RO