Tolea Ciumac, ridicat de procurorii DIICOT. Fostul luptător este acuzat de contrabandă

26-10-2017 16:57


Tolea Ciumac a fost reţinut joi dimineaţă de procurorii DIICOT, după o serie întreagă de percheziţii în Bucureşti şi în cinci judeţe.

Potrivit anchetatorilor, cunoscutul luptător, împreună cu mai multe persoane,  este bănuit de contrabandă cu ţigări şi constituirea de grup infracţional. 

Perechezitiile au avut loc joi dimineaţă, la prima oră. În urma acestora, cunoscutul luptător Tolea Ciumac a fost ridicat din locuinţa sa din Bucureşti şi dus la Bacău.

A fost dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău și urmează să fie audiat de către procurori, fiind acuzat de contrabandă cu tigarete şi contituire a unui grup infracţional.

Împreună cu el, au fost reţinute şi duse la audieri peste 10 persoane bănuite de aceleaşi infracţiuni. În casele şi depozitele, care aparţin suspecţilor au fost găsite cantităţi mari de tigarete, dar şi bani proveniţi din vânzarea acestora.

Anchetatorii estimează că prejudiciul se ridică la ordinul milioanelor de euro. După audieri, magistraţii vor decide dacă suspecţi vor fi arestaţi preventiv.

VIDEO PROTVPLUS.RO