Steaua - Ujpest: 2-0! Incidente pe teren si in tribune!

Dată publicare: 16-07-2009 00:00
Dată actualizare: 27-09-2012 16:56


In schimb, scorul celor care au avut nevoie de medici dupa violentele de joi seara dintre suporterii Stelei si fanii echipei din Ungaria a fost de 2-1. Pentru ai nostri.


Confruntarea cu fortele de ordine a inceput inainte chiar ca microbistii sa isi ocupe locurile pe stadion. La intrare, iritati ca nu sunt lasati sa ajunga la rivalii maghiari, sa le arate ei lor, romanii si-au descarcat nervii pe jandarmi.

De cealalta parte, nervii suporterilor unguri au cedat in momentul in care stelistii au inceput sa scandeze "Romania". Strainii au aruncat cu petarde si au incercat sa treaca de gardul despartitor.

N-au trecut cateva minute si un suporter al Stelei a intrat pe teren, hotarat sa dea gol. A cazut in careu, insa nu a primit o lovitura de la 11 metri: agentii de securitate l-au prins si l-au scos din joc. Are acum dosar penal si risca sa nu mai puna piciorul pe stadion trei ani.

500 de jandarmi au fost mobilizati la acest meci considerat unul de risc maxim. Doi romani si o tanara din Ungaria au avut nevoie de ingrijiri medicale. Baietii inhalaseara gazul de la un spray lacrimogen, iar fata a fost lovita in cap de un obiect aruncat.

Suporterii maghiari au fost scosi de pe stadion la o ora dupa terminarea meciului, dupa ce toti stelistii se risipisera. Jandarmii i-au urcat in 10 autobuze si i-au dus la Gara de Nord, unde au stat cu ei pana in zori, cand au avut tren. Pe drum au facut din nou scandal. In garile din Alba Iulia si Deva au aruncat cu pet-uri, doze de bere si sandwich-uri.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO