S-a gasit "ringul de dans" al lui Tarzan la volan: o autostrada din Belgia!

Ultima actualizare: 06-10-2012 08:30
Tarzan la volan

Tarzan de la volan, soferul de TIR care confunda autostrada cu ringul de dans, are acum toate motivele sa fie suparat ca a aparut la stiri: autoritatile belgiene cred ca au identificat locul in care acesta s-a dat in stamba.


Imaginile care circula de ceva vreme pe internet, in care soferul roman poate fi vazut in toata splendoarea sa, dand  frau liber miscarilor ce l-ar face invidios pe Michael Jackson si chiotelor care l-ar lasa mut de uimire pe Mihai Traistariu, "ar fi fost filmate fara indoiala pe autostrada E19, in apropiere de Anvers", scrie rtbf.be.

Site-ul televiziunii belgiene RTBF descrie cu lux de amanunte "faptele de vitejie la volan", dar mai ales cantecul care induce euforia lui "Tarzan".

Astfel, aflam ca manelele sunt stilul muzical al Romaniei in ultimii ani, un amestec de muzica populara si ritmuri tiganesti, condimentate pe ici pe colo cu pop comercial si triluri orientale. Pierduti in frumusetea descrierii muzicale, jurnalistii l-au uitat pe drum pe "eroul" nostru.

Nu acelasi lucru se poate spune despre politistii rutieri din intreaga Europa, care au facut ochii cat cepele, doar, doar isi dau seama unde au fost filmat infamul clip.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO