Tarzan de la volan!

Dată publicare: 04-03-2009 00:00
Dată actualizare: 05-11-2012 10:05


"Pur si simplu ma plictiseam", spune soferul de tir filmat in timp ce se afla la volan si dansa cu foc. "Toti facem asta, ne taiem unghiile, ne facem freza sau ne uitam in oglinda", ne-a dezvaluit el cateva din secretele meseriei.

Nu s-a gandit insa la pericol: camionul rula cu viteza pe o autostrada si-n orice secunda se putea intampla o nenorocire daca unul dintre autovehiculele din fata frana brusc.

Vorbim de un barbat cu adevarat "fericit". Isi mana TIR-ul pe o sosea de viteza si in acelasi timp cocheteaza cu o camera de luat vederi.

Muzica rasuna in casetofon, iar omul nostru se dezlantuie. Bate cu foc in volan, isi smulge centura de siguranta care il incurca si chiuie din tot sufletul.

Soferul tasneste din scaun si incepe sa danseze in cabina. Nu pare sa realizeze ca poate provoca o nenorocire. Se vede ca iubeste viata, dar ca nu o pretuieste. Credeati ca se opreste aici? Ei bine nu. Ne arata ca poate sa conduca autotrenul si cu picioarele.

Imaginile postate pe internet nu puteau trece neobservate. Si totusi reprezentantii Politiei Rutiere Romane spun ca nu vor incepe o ancheta in acest caz scandalos pentru ca incidentul nu s-ar fi consumat pe o sosea din Romania.

Chiar daca ar fi asa, sa nu neglijam faptul ca soferul este roman si ca se poate intoarce oricand in tara unde nu este exclus sa conduca la fel de periculos.

Asta in conditiile in care numai in 2008 pe drumurile noastre s-au petrecut 10.242 de accidente rutiere. De speriat este ca spre 3000 de oameni au murit astfel, iar peste 9000 au fost raniti si nu vor uita usor prin ce au trecut. Totul din cauza neatentiei a lipsei de experienta si a vitezei la volan.

Imaginile absolut incredibile au fost postate pe internet. Pe site-ul nostru sute de comentarii il blameaza pe "Tarzan" pentru ceea ce a facut:

CocoMaluco "Acest individ trebuie scos afara din circulatie si direct in terapie PSIHO, luat carnetul pe viata; aceasta nu mai are nimic comun nici cu prostia, a depasit-o."

PYTY "Ne miram de ce avem accidente in Romania! La consultat vreun doctor pe omul acesta!?"

BONY "Stiti ce e mai grav... lumea rade... il incurajaza... el probabil se crede mare si tare.... dar nimeni nu se gandeste ca oricand ar putea muri din cauza unui inconstient ca acesta... nu Romania e jalnica... ROMANII sunt jalnici..."

SATANEL "Meritam sa fim dati afara din UE... Suntem ultimii oameni, fara nici un fel de dubiu."

Tu ce parere ai despre ce a facut acest sofer?

Dreptul la replica: Tarzan de la volan, suparat ca a aparut la stiri!


VIDEO PROTVPLUS.RO