O tanara gravida, batuta mar pentru o bucata de pamant

Ultima actualizare: 10-04-2012 18:33

Cearta pentru pamant a avut urmari tragice intr-o comuna din Suceava. O tanara de 24 de ani, insarcinata in luna a cincea, a pierdut copilul dupa ce a fost batuta cu cruzime de niste vecini.

Tanara insarcinata se afla, impreuna cu copilul ei de 3 ani, in vizita la parintii in comuna Horodniceni. Stia ca acestia se cearta de mai mult timp cu vecinii pentru o parcela de teren.

Scandalul a izbucnit din nou intre cele doua tabere, iar femeia a cazut prada furiei celor doi frati din familia rivala. S-au napustit asupra ei si au lovit-o in cap, spate si abdomen cu pumnii si cu picioarele.

Mama agresorilor (70 de ani) nu s-a lasat nici ea mai prejos si a lovit-o pe victima cu un bat. Oficial, ea nu recunoaste nimic.

Tanara fost transportata la spitalul din Falticeni si va scapa cu viata. Pentru copilul ei inca nenascut medicii nu au mai putut face nimic.

Politistii ii ancheteaza pe cei doi barbati si pe mama lor pentru vatamare corporala grava. Cei care au lovit-o fara mila ar putea sta dupa gratii 7 ani daca vor fi gasiti vinovati.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO