35 de politisti din Constanta si patru civili, suspectati de coruptie!

Ultima actualizare: 27-04-2012 20:37

Adevarat tsunami in Politia Rutiera Constanta. 35 de agenti au fost luati in zori din case, de catre colegii de la trupele speciale, urcati in dube si dusi la Parchet. Alaturi de ei si 4 civili.


50 de locuinte ale politistilor, dar si sediul Politiei Rutiere din Constanta au fost asediate de trupele speciale, dis-de-dimineata. Nici macar la Biroul Tamponari n-a mai putut intra nimeni.

Intre timp, la Parchet erau adusi, unul cate unul, civilii si agentii. Acuzatiile, spun anchetatorii, sunt abuz in serviciu, luare de mita, trafic de influenta si fals. Cu alte cuvinte, angajatii luau bani de la soferi, pentru a nu ii sanctiona.

Agentii suspecti lucreaza la birourile politiei rutiere de pe soselele care leaga Bucurestiul de litoral. Adica zonele cu trafic intens catre mare. Aproape din fiecare localitate importanta de pe aceste trasee au fost ridicati politisti: unul din Cernavoda, trei din Medgidia, cate unul din Murfatlar si Valu lui Traian, 25 din Constanta, unul din Ovidiu, doi din Eforie si inca unul din Costinesti.

Soferii din Constanta vorbesc despre o adevarata bursa a spagilor. S-ar fi platit de la 100 de lei, pentru depasirea limitei de viteza, pana la 500 de lei, in cazul unui sofer baut care voia sa scape de sanctiune.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!