Avem primele imagini cu Dacia SUV!

Dată publicare: 25-06-2009 00:00
Dată actualizare: 15-07-2012 10:42


Producatorii au incercat sa pastreze secretul in jurul primului SUV din istoria marcii si nimeni nu a vazut pana acum autoturismul pe un drum public. Totusi, o echipa Pro Motor a avut noroc si a surprins primele cadre cu noul model.


La cativa kilometri de uzina de la Pitesti, angajatii Dacia au iesit cu autoturismul ce va fi lansat anul viitor la Frankfurt pentru teste. O echipa Pro Motor a reusit sa filmeze primele cadre cu autoturismul.

Masina era pazita de cativa oameni care au incercat sa-i indeparteze pe colegii de la Pro Motor, dar secretul fusese deja aflat.

Poze spion cu noul model Dacia au fost publicate si de site-ul spaniol "Car and Driver". Cu toate ca masina era acoperita, se putea distinge cu usurinta sigla pe grila din fata. De asemenea, se observa ca are forme apropiate de masinile din gama Dacia.

Cat despre motorizare, specialistii sustin ca va avea un motor de 1,6, cu 90 sau 105 cai putere. In ceea ce priveste preturile, versiunea de baza cu motor de 1,6 litri pe benzina si transmisie doar pe rotile fata ar putea sa porneasca de la 10.000 de euro.

Imagini: Pro Motor

Sursa: Pro TV

Tags: dacia, suv,


VIDEO PROTVPLUS.RO