Necazurile se tin scai de Nati Meir: a fost batut de un coleg de celula

Dată publicare: 15-10-2010 00:00
Dată actualizare: 04-10-2012 20:57


In mai putin de sapte zile el a incercat sa se sinucida, a fost condamnat intr-un nou dosar de inselaciune, pentru ca, in final, sa fie batut de un coleg de celula.

Cu o voce grava si destul de greu, din pricina suferintei, Nati Meir a marturisit ca a cazut prada unei agresiuni ce ar avea conotatii antisemite.

Colegul sau din salonul Spitalului Penitenciarului Jilava, unde Meir primeste asistenta psihologica dupa tentativa de suicid, i-ar fi reprosat apartenenta la comunitatea evreiasca si l-ar fi lovit cu salbaticie.

In urma agresiunii, fostul politician, condamnat pentru escrocherii, s-a ales cu o dubla fractura de mandibula, iar zilele viitoare va fi operat pentru a-i fi montate suruburi. Nati se plange ca nu mai vede cu ochiul drept, care ii este tumefiat.

Agresorul lui Meir, un detinut de drept comun, a fost mutat imediat dupa incident si - anunta cei din penitenciar - isi poate lua adio pentru mult timp de la vizite si pachete, iar atunci cand va fi sa pretinda o posibila eliberare conditionata se va tine cont de incident.


VIDEO PROTVPLUS.RO