Nati Meir mai primeste un mandat de arestare

Ultima actualizare: 26-06-2012 10:03

Nati Meir a intrat in zodia necazurilor. Fostul deputat, inchis in toamna, a primit astazi inca un mandat de arestare pe 30 de zile pentru trafic de influenta.

El sustine ca fiul sau, cercetat in acelasi dosar in calitate de complice, este nevinovat si spera ca prin declaratiile facute tanarul o sa scape basma curata.

Nati Meir le-ar fi promis mai multor persoane aflate in inchisoare ca va interveni pe langa magistrati in favoarea lor. Ar fi cerut in schimb intre 10 000 si 25.000 de euro.

Meir s-a angajat sa faca acest lucru si inainte de a fi inchis pentru scandalul banilor falsi, dar si in timp ce era la Rahova. La mijloc a picat fiul sau in varsta de 19 ani.

Tanarul a a fost prins in flagrant, chiar dupa ce a primit 20.000 de euro de la una dintre rudele unuia dintre cei pacaliti.

"Am venit sa il apar pe el si sa il scap din tot balamucul asta, cum fiecare tata trebuie sa faca. Nu a fost trafic de influenta, nu a fost nimic, nimic, nimic. Or a fost un copil de 19 ani, student, care a invatat si nu a stiut nimic despre nimic", spune Nati Meir in apararea fiului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO