De la tribunal, la spital!Nati Meir nu mai stie romana.L-a luat si ameteala

Ultima actualizare: 04-05-2012 05:20
De la tribunal, la spital!Nati Meir nu mai stie ro...
De la tribunal, la spital!Nati Meir nu mai stie ro...

Dupa o vizita scurta in biroul procurorului, a cazut direct la pat. I s-a intamplat vineri lui Nati Meir, care a fost transportat pe brate, la spital.

 

Meir urma sa afle ce probe a strans acuzarea impotriva lui in dosarul banilor falsi. Cel care candva anunta ca e gata sa conduca Romania, a apucat sa spuna ca nu ne mai intelege limba si vrea traducator de ivrit. Apoi l-a luat cu ameteala.

Vezi aici cum vorbea anul trecut Nati limba romana.

Cel mai probabil a facut un atac de panica spune avocatul sau.

Acum fostul candidat la prezidentiale e in afara oricarui pericol. Medicii nu l-au internat, pentru ca a fost nimic grav, ci l-au trimis inapoi in celula sa de arest.

Va reveni insa la Parchet saptamana viitoare, cand cu sau fara traducator va trebui sa studieze materialul de urmarire penala.

Nati Meir a fost arestat preventiv in 20 octombrie 2009 la cererea procurorilor.

Procurorii il ancheteaza pe Meir in stare de arest inca din luna octombrie. Meir este acuzat de inselaciune si punere in circulatie a unor bancnote de 500 de euro, false. A fost reclamat de manelistul Adi Minune, care ar fi primit bancnote false de la suspect.

Prezentarea materialului de urmarire penala este ultima formalitate inainte de trimiterea suspectului in judecata.

Nati Meir a candidat la ultimele alegeri prezidentiale din noiembrie 2009, insa s-a retras din cursa pentru Cotroceni, suparat pe modul in care se face politica in Romania.

El a fost acuzat de asemenea ca a cumparat 280.000 de semnaturi de sustinere, pentru care ar fi platit "nu mai putin de 100.000 de euro''.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO