Gorbunov a jefuit si un patron de casa de schimb valutar din Hunedoara

Ultima actualizare: 27-04-2012 09:25
Casa de schimb valutar

Serghei Gorbunov, principalul suspect in cazul jafului armat de la o casa de schimb valutar din Brasov, are antecedente si in judetul Hunedoara, unde, in anul 2003, a atacat patronul unei care se schimb valutar si l-a deposedat de 6.500 de lei.


Purtatorul de cuvant al IPJ Hunedoara, subinspectorul Bogdan Nitu, a declarat, sambata seara, pentru corespondentul Mediafax, ca Serghei Gorbunov l-a atacat, in aprilie 2003, in scara unul bloc, pe patronul unei case de schimb valutar, iar dupa ce cei doi s-au batut, suspectul l-a lovit pe omul de afaceri cu o ranga si i-a furat 65 de milioane de lei vechi.
 
Potrivit lui Nitu, suspectul, care din datele de atunci reiesea ca ar fi avut un complice, a reusit sa fuga, si a fost prins abia dupa impuscarea a doi patroni de case de schimb valutar din Constanta, in 2003, respectiv 2004.
 
Cetateanul moldovean Serghei Gorbunov, urmarit general pentru ca se sustragea executarii pedepsei de 15 ani de inchisoare pentru tentativa de omor, a fost retinut de politistii brasoveni si este audiat sambata, impreuna cu un alt barbat, la IPJ Brasov, fiind suspect in cazul dublului asasinat de joi, de la o casa de schimb valutar din Brasov.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO