Eugen Preda va petrece Revelionul dupa gratii!

Ultima actualizare: 08-04-2012 20:56

14 mandate de arestare si un singur personaj eliberat. Eugen Preda si partenerii sai, acuzati de furtul armelor de la Ciorogarla, raman in arest de Anul Nou.

In timp ce principalul suspect crede ca un dusman mai vechi i-a inscenat totul, fratele sau Adrian, a plecat linistit acasa.

Aparatorii celor 14 arestati au inaintat imediat recursul. In cazul lui Eugen Preda a fost invocata o eroare de procedura.

"Se clatina probele astea, ne exprimam indoieli la modul in care au fost recoltate acele probe si probele de comparatie, la dosar se spune ca i s-a recoltat proba ADN lui Preda Eugen de pe un pix si niste foi luate la declaratii", sustine Ciprian Soldea, avocatul fratilor Preda.

Preda a gasit si vinovatul.

''Sunt alte interese. Cineva vrea sa scape de noi, cred, ca sa nu dau nume, cum ar fi cu scandalul de la mall cu Bogdan Oprea, am impresia ca individul asta se tine de capul nostru", a declarat Eugen Preda.

Reprezentantii companiei de securitate, condusa de Bogdan Oprea, neaga cu vehementa teoria.

"Dosarul este mult prea stufos, iar acuzatiile mult prea grave ca cineva sa se afle in spatele acestui dosar. Este imposibil, din punctul nostru de vedere, ca cineva sa poata manipula atatea structuri implicate in acest dosar", potrivit purtatorului de cuvant al BGS, Antoniu Ungureanu.

Pe partea lor, procurorii sunt convinsi ca acesta grupare a lui Eugen Preda era pusa pe rele.

"Din monitorizarea pe care o aveam asupra membrilor gruparii existau indicii ca se pregateau sa savarseasca infractiuni si nu ne puteam permite sa stam sa asteptam", spune Florin Robescu, sef DGCCO

De altfel, in urma cu o saptamana unul dintre apropiatii fostului sportiv ar fi furat din casa unui om de afaceri din Corbeanca bijuterii si bani in valoare totala de 100.000 de euro. In acest caz 3 persoane au fost arestate.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO