ANI s-a autosesizat si verifica averea ministrului Sorina Placinta


Ultimul update: Joi 12 Iulie 2012 04:17
Data publicarii: Joi 23 Iulie 2009 00:00
Categorie: Stiri Politice

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe decretul de numire in functia de ministru al tineretului si sportului pentru Sorina Placinta, ca aceasta are deja probleme.


Averea ministrului Sorina Placinta a fost luata la puricat de inspectorii Agentiei Nationale de Integritate, dupa ce au aparut informatii despre proprietatile si conturile ultimului intrat in cabinetul de la Palatul Victoria.

Oficialii ANI refuza sa faca declaratii despre investigatiile aflate in curs de derulare, insa surse oficiale au confirmat ancheta pentru agentia Mediafax.

Potrivit declaratiei sale de avere, ministrul tineretului si sportului detine doua terenuri si trei locuinte in Focsani. In plus, in 2007, sotul si partenerul de afaceri al lui Placinta a cumparat si un imobil in Elvetia, la Montreux, cu o valoare impozabila de 400.000 de euro.

Totodata, ministrul Placinta are trei autoturisme, bijuterii in valoare de 40.000 de euro, dar si tablouri si mobilier, de o valoare similara. Indspectorii ANI trebuie sa stabileasca daca averea a fost sporita corect sau nu in ultimii ani.

Crin Antonescu: Demisia Monicai Iacob Ridzi este tardiva si inutila
Sorina Placinta si-a intrat in paine ca ministru al tineretului
Ridzi nu mai e ministrul tineretului! Boc o baga pe Placinta la inaintare
VIDEO PROTVPLUS.RO