Seitan: Grevele nu ajuta economia, ci duc la accelerarea pierderii

Ultima actualizare: 11-05-2012 01:06
Mihai Seitan

Mihai Seitan a declarat luni ca grevele in perioada de recesiune nu ajuta deloc cresterea economica sau economia sa-si revina, ci duc la accelerarea pierderii atat in economie, cat si pentru oameni.

"Ar trebui facut un calcul mai larg cat se pierde in economia romaneasca datorita grevelor. (...) In aceste perioada, in entitatile care sunt in greva, sunt pierderi in primul rand. Sunt pierderi si pentru oameni, pentru ca nu se platesc salarii pe perioada grevelor. (...) E greu sa faci un calcul atat timp cat nu stii cat dureaza aceste greve, nu stii cati participa la aceste greve. (...) Grevele in perioada de recesiune nu ajuta deloc cresterea economica sau economia sa-si revina, ci duc la accelerarea pierderii atat in economie, cu efecte grele asupra acestor cifre si, in al doilea rand, pentru oameni", a declarat Mihai Seitan.

El fusese intrebat daca a facut un calcul din care sa rezulte economia inregistrata in urma grevelor, avandu-se in vedere ca bugetarii nu primesc salarii pentru zilele de greva.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO