Boldea: Seitan, Vladescu, Berceanu si Videanu ar trebui remaniati

29-08-2010 00:00

Ministrii Sebastian Vladescu si Mihai Seitan

Deputatul PDL Mihail Boldea a declarat ca ar trebui remaniati ministrii M. Seitan, S. Vladescu, M. Dumitru, G. Sandu, A. Videanu si R. Berceanu si a precizat ca el va vota motiunea PSD pe agricultura, daca nu se face remanierea.

Boldea a aratat ca ii felicita pe ministrul Dezvoltarii Regionale si a Turismului, Elena Udrea, si pe ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, pentru ca au dat dovada de competenta si nu de clientelism politic si au fost interesati de aplicarea masurilor de reforma.

"Dupa parerea mea ar trebui remaniati ministri Mihai Seitan si Sebastian Vladescu, cap de afis pentru incapacitatea si de incompetenta de care au dat dovada, ministrul Agriculturii Mihai Dumitru pentru invizibilitate si lipsa de profesionalism, ministrul Comunicatiilor Gabriel Sandu, ministrul Adriean Videanu si ministrul Radu Berceanu, cel din urma pentru ca este plangacios, se plange tot timpul ca nu are bani si pentru incapacitatea de absorbtie a fondurilor europene", a aratat deputatul PDL.

El a mai spus ca ministrul Justitiei Catalin Predoiu ar trebui sa fie "mai incisiv" in aplicarea reformei in domeniul Justitiei, iar ministrul Educatiei Daniel Funeriu "ar trebui sa aiba in vedere ca nu detine adevarul absolut in materie de educatie si ca cei cu care colaboreaza sunt oameni". "Noi am adoptat legislatia in domeniul justitiei, de care dl ministru Predoiu are nevoie, mingea este la el in teren", a adaugat Mihail Boldea.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
I like IT
I like IT - Soluția inteligentă și sustenabilă pentru afacerile agricole

05:13
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Ce se intampla, doctore?
Ce se întâmplă, Doctore? - Medicația analgezică la pacienții cu gastrită sau ulcer. Cum se protejează mucoasa gastrică

03:41
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26