Fara prime si cadouri de sarbatori! Doar e criza

Ultima actualizare: 15-10-2012 02:31

Primele de sfarsit de an vor fi taiate drastic si numai norocosii se vor bucura de bani in plus, spun specialistii in resurse umane.

Primele de sfarsit de an au devenit un adevarat lux pentru companii si doar 20% dintre acestea le vor face astfel de surprize angajatilor.

Pentru salariatii de la stat situatia este clara: bugetarii din subordinea directa a Guvernului nu vor primi bonusuri, insa cei din regiile autonome sau companiile de stat pot beneficia de prime deoarece aceste companii sunt profitabile chiar si in conditii de criza.

Si in domeniul privat sunt cateva companii in care salariatii vor avea mai multi bani pe card in pragul Cracinului. De pilda avocatii, angajatii din telefonia mobila sau cei din retail.

Nu va bucurati insa prea tare. Specialistii in resurse umane spun ca primele vor ajnge in primul rand la managerii companiilor si abia apoi la angajati. Patronii cu afaceri mici nu vor avea bani in plus de dat insa dupa posibilitati le vor umple angajatilor cosul de Craciun cu mancare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO