Telespectatorii ProTv le-au facut sarbatorile fericite celor trei frati din Maramures. Cum puteti sa o ajutati pe mama lor

04-01-2015 17:29

Cei trei fratiori din Maramures, care au grija de mama lor imobilizata la pat, au primit cu lacrimi in ochi cadourile de la Mos Craciun, dupa ce povestea lor a fost prezentata de sarbatori la Stirile ProTV.

Cu totii cred acum si mai mult ca o minune o va putea face pe mama lor sa mearga din nou. Cu puritatea pe care doar un suflet de copil o poate avea, mezina familiei, in varsta de 4 ani, pomeneste in rugaciuni un singur lucru: sa se insanatoseasca mami, ca sa fie iarasi primavara in casa.

Un gest pe cat de simplu, pe atat de puternic. La cei 4 anisori, Julia, cel mai mic membru al familiei, vrea sa imparta prima acadea pe care a primit-o dupa mult timp cu papagalii ei.

Este incantata de toate dulciurile si papusile pe care le are acum, dupa ce Mos Craciun a ajuns in familia ei atat de greu incercata.

Emanuel, copilul mijlociu, pasionat de desen, a primit toate rechizitele pe care si le dorea. Iar Marian, fratele cel mare, premiantul familiei, a primi o pereche noua de bocanci si ceea ce iubeste cel mai mult: carti. De sarbatori, a citit deja jumatate din volumul "Spune pot si vei putea".

Marian: "Pana acum am invatat ca in veci nu trebuie sa te dai batut si ca intr-un fel cu cat ai mai multe probleme, cu atat esti o persoana mai vie".

Un mesaj profund, pe care ni-l transmite un copil de 12 ani. Un copil care stie cu adevarat ce inseamna sa ai necazuri.

Mama lor ii priveste, cu ochii in lacrimi, din locul in care este condamnata. In 2007 a cazut de la etajul 4, in timp ce spala geamurile. Si-a fracturat coloana si si-a rupt ambele picioare. A trecut deja prin 10 operatii si, dupa ce reusise sa se ridice, in timp se se deplasa cu un cadru metalic a alunecat si s-a lovit grav. De atunci zace la pat, iar sotul a fost nevoit sa renunte la serviciu si sa aiba grija de familie.

Mariana Marcus are nevoie de 10.000 de euro pentru a merge la un spital din Viena, unde medicii i-au dat sanse de recuperare.

Cei care doresc sa ajute familia Marcus o pot face donand in contul: Banca Transilvania
IBAN IN LEI: RO06BTRL02501201475272XX
Telefon: 0749.933.115

Tags: ajutor, donatie,


VIDEO PROTVPLUS.RO