Despre nutritie, dans si psihologie, sambata, de la 10.30, la emisiunea "Ce se intampla, doctore?"

Dată publicare: 17-10-2014 12:46
Dată actualizare: 20-10-2014 07:02


Oana Cuzino

Sambata, de la ora 10:30, Oana Cuzino deschide la Pro TV o noua editie a emisiunii "Ce se intampla, doctore?" cu o dezbatere serioasa despre nutritie.

O nutritie buna este conditia sanatatii, iar cu ajutorul specialistilor Oana incearca sa compuna un program de hrana care sa ajute sistemul imunitar.

Specialistii ne vor prezenta regulile dupa care functioneaza organismul, precum si principiile de care trebuie sa tina cont cei care aleg un regim format exclusiv din vegetale.

De la nutritie, la dans: Kizomba, cel mai tare dans al momentului ne ajuta sa intelegem legatura dintre miscarea sincronizata si intimitatea in cuplu. Dansul este originar din Africa si a pornit de pe strada. Kizomba a ajuns si pe plaja, si la metrou, si-n fata blocului.

Kizomba este unul dintre cele mai senzuale dansuri in pereche, pozitia apropiata a partenerilor in timpul dansului creand o conexiune intre ei inca de la inceputul melodiei. Mai multe detalii, sambata, de la ora 10:30.

Tot sambata vom demonta un mit folosit de multi parinti drept alibi: "Stau cu copilul meu putin, dar petrec... timp de calitate". Psihologii au cu totul alta parere, pe care o vor motiva si explica in editia de sambata "Ce se intampla, doctore?".

"Ce se intampla, doctore?" este emisiunea in care Oana Cuzino acorda atentie celui mai important aspect din viata noastra - sanatatea si cauta raspunsuri, impreuna cu invitatii sai, la tot ce este necesar pentru a ramane in forma atat din punct de vedere fizic, cat si psihic.

"Ce se intampla, doctore?" este in fiecare sambata, de la ora 10:30, la PRO TV.

Sursa: Pro TV