Cosmarul de la Koln s-a repetat la un festival din Germania. Suspectii sunt tot migranti din tari musulmane

Ultima actualizare: 03-06-2016 07:02
Schlossgrabenfest, festival Darmstadt

Violente sexuale aproape identice cu cele comise de migranti la Koln in noaptea de Anul Nou au avut loc duminica la un festival de muzica din Darmstadt, la care au participat peste 100.000 de persoane.

30 femei au declarat la politie ca au fost agresate sexual de un grup de barbati, in cadrul unui incident parca tras la indigo dupa cele petrecute in Koln in noaptea de Revelion, scrie Die Welt. Agresiunile au avut loc duminica la festivalul Schlossgrabenfest desfasurat in Darmstadt iar autorii lor se pare ca sunt tot solicitanti de azil provenind din tari majoritar islamice.

Trei migranti originari din Pakistan au fost deja arestati in urma acestor plangeri. Este vorba de barbati cu varste intre 28 si 31 de ani care au fost pusi sub acuzare pentru agresiune sexuala si risca sa fie expulzati. Politia cauta si alti participanti la incident, despre care se presupune ca ar fi de origine araba sau nord-africana.

Victimele, majoritatea tinere povestesc ca au fost inconjurate inainte de a fi agresate, exact ca in cazul incidentelor din Koln, Ele primesc in prezent consiliere psihologica.

In total, numai la Koln anchetatorii au inregistrat peste 1.500 de delicte, printre care si violuri. In seara de Revelion, in piata din fata garii din Koln, femeile au devenit prazi sexuale pentru tineri migranti beti. Majoritatea celor 120 de suspecti identificati sunt originari din Algeria sau din Maroc. Unii au venit recent in Germania, altii sunt prezenti aici de mai multi ani. Seful politiei locale a recunoscut ca majoritatea autorilor ar putea sa nu fie gasiti niciodata.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO