Un homar urias a devenit mascota unui restaurant din New York: "E aproape ca un dinozaur. Vreau sa moara de batranete"

Dată publicare: 16-07-2015 07:46
Dată actualizare: 19-07-2015 07:05


Un homar viu, de vreo zece kilograme si jumatate, care, dupa spusele pescarilor, se apropie de o suta de ani, este marea atractie a unui restaurant din statul New York.

Proprietarul a decis sa-l tina cateva zile pe post de mascota, apoi sa-l incredinteze unui parc acvatic.

Homarul XXL ii intampina pe clienti. Acestia nu ravnesc sa-l vada insa in farfurie, ci se inghesuie sa faca poze cu el.

"Auzisem ca au adus un homar enorm, dar n-am mai vazut niciodata ceva asemanator. Este foarte mare! Trebuie sa te opintesti cu toata greutatea corpului ca sa-l ridici", spune un client.

Restaurantul din Island Park primeste destul de des homari mai mari decat cei obisnuiti - de 3, 4, chiar 5 kilograme exemplarul. Dar, acesta cantareste, oficial, 10 kilograme si jumatate.

Stephen Jordan, patronul restaurantului: "L-am primit de la unul dintre pescarii care ne aprovizioneaza. N-a zis nimic, ne-a spus doar "uitati-va in lada". Am deschis-o si am ramas cu gura cascata."

E imposibil de stiut, cu exactitate, ce varsta are "monstrul". Dar, dupa greutate si dimensiuni, pescarii zic ca ar fi trecut de 95 de ani.

Elise Finch, corespondent CBS: "In loc sa-l gateasca, patronul are de gand sa-l doneze Acvariului Long Island."

Stephen Jordan, patronul restaurantului: "E aproape ca un dinozaur. Vreau sa moara de batranete. Cred ca cei de acolo vor avea grija de el."


VIDEO PROTVPLUS.RO