Un homar urias a devenit mascota unui restaurant din New York: "E aproape ca un dinozaur. Vreau sa moara de batranete"

×
Codul embed a fost copiat

Un homar viu, de vreo zece kilograme si jumatate, care, dupa spusele pescarilor, se apropie de o suta de ani, este marea atractie a unui restaurant din statul New York.

Proprietarul a decis sa-l tina cateva zile pe post de mascota, apoi sa-l incredinteze unui parc acvatic.

Homarul XXL ii intampina pe clienti. Acestia nu ravnesc sa-l vada insa in farfurie, ci se inghesuie sa faca poze cu el.

"Auzisem ca au adus un homar enorm, dar n-am mai vazut niciodata ceva asemanator. Este foarte mare! Trebuie sa te opintesti cu toata greutatea corpului ca sa-l ridici", spune un client.

Restaurantul din Island Park primeste destul de des homari mai mari decat cei obisnuiti - de 3, 4, chiar 5 kilograme exemplarul. Dar, acesta cantareste, oficial, 10 kilograme si jumatate.

Citește și
hot restaurant
Cel mai relaxat hot din Capitala. Ce a facut acest barbat timp de 3 ore la locul faptei

Stephen Jordan, patronul restaurantului: "L-am primit de la unul dintre pescarii care ne aprovizioneaza. N-a zis nimic, ne-a spus doar "uitati-va in lada". Am deschis-o si am ramas cu gura cascata."

E imposibil de stiut, cu exactitate, ce varsta are "monstrul". Dar, dupa greutate si dimensiuni, pescarii zic ca ar fi trecut de 95 de ani.

Elise Finch, corespondent CBS: "In loc sa-l gateasca, patronul are de gand sa-l doneze Acvariului Long Island."

Stephen Jordan, patronul restaurantului: "E aproape ca un dinozaur. Vreau sa moara de batranete. Cred ca cei de acolo vor avea grija de el."

Articol recomandat de sport.ro
E gata ”colosul” de 23.000.000€ din România! Imagini spectaculoase
E gata ”colosul” de 23.000.000€ din România! Imagini spectaculoase
Citește și...
Paine mucegaita si alimente expirate, intr-un club de lux din Mamaia. Presedinte ANPC:
Paine mucegaita si alimente expirate, intr-un club de lux din Mamaia. Presedinte ANPC: "Zona de fite pe banii romanilor"

Toxiinfectie alimentara pe bani grei. Cu asta risca sa se aleaga turistii care nu sunt atenti ce mananca in concediu, la Mamaia. Inspectorii OPC au verificat terasele, cluburile si restaurantele din nordul statiunii, zona cea mai scumpa.

Cel mai relaxat hot din Capitala. Ce a facut acest barbat timp de 3 ore la locul faptei
Cel mai relaxat hot din Capitala. Ce a facut acest barbat timp de 3 ore la locul faptei

Nici macar furturile nu mai sunt ce au fost candva. Unii au un curaj care frizeaza nebunia, astfel incat reusesc sa ii socheze pana si pe politisti.

Cel mai trist sandvis de pe planeta. Cu ce a fost servit un barbat la un restaurant din aeroportul din Edinburgh
Cel mai trist sandvis de pe planeta. Cu ce a fost servit un barbat la un restaurant din aeroportul din Edinburgh

Un barbat care isi astepta zborul pe aeroportul din Edinburgh si-a comandat un sandvis cu bacon si ou ca sa-si potoleasca foamea. Din nefericire pentru el, ce a primit in schimbul a 3,20 lire depaseste orice imaginatie.

Recomandări
CGMB a aprobat majorarea taxelor pentru 2026. Impozitele pe locuințe în București aproape se dublează
CGMB a aprobat majorarea taxelor pentru 2026. Impozitele pe locuințe în București aproape se dublează

Consilierii CGMB au aprobat marți proiectul de hotărâre care stabilește nivelul impozitelor și taxelor locale în București începând din 2026.

Cine a fost de vină pentru incendiul devastator de la „Ferma Dacilor”, în care au murit 8 persoane, inclusiv fiul patronului
Cine a fost de vină pentru incendiul devastator de la „Ferma Dacilor”, în care au murit 8 persoane, inclusiv fiul patronului

Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova a anunţat finalizarea cercetărilor în dosarul "Ferma Dacilor" cu privire la împrejurările în care a avut loc incendiul din data de 26 decembrie 2023, în urma căruia au decedat opt persoane.

Noua ordonanță „trenuleț” a Guvernului Bolojan a fost adoptată. Ce prevede
Noua ordonanță „trenuleț” a Guvernului Bolojan a fost adoptată. Ce prevede

Guvernul a adoptat, în şedinţa de marţi, aşa-numita „Ordonanţă-trenuleţ”, care reduce anumite cheltuieli, amână altele şi reglementează aspecte necesare până la aprobarea bugetului pentru anul viitor.