Cel mai relaxat hot din Capitala. Ce a facut acest barbat timp de 3 ore la locul faptei

Ultima actualizare: 07-07-2015 00:30

Nici macar furturile nu mai sunt ce au fost candva. Unii au un curaj care frizeaza nebunia, astfel incat reusesc sa ii socheze pana si pe politisti.

Este si cazul unui barbat de 33 de ani din Capitala, care nu doar ca a furat mai multe bunuri dintr-un restaurant, dar s-a si plimbat prin bucatarie 3 ore, timp in care s-a cinstit cu alcool si s-a schimbat de haine. Scenele au fost inregistrate de o camera de supraveghere.

Primele imagini il arata pe barbat in bucataria restaurantului. Atat de relaxat pare cu mersu-i agale, incat n-ai spune ca nu e de-al casei. Arunca o privire in jur apoi intra intr-o alta incapere. Iese curand si isi continua "documentarea" la fata locului, pesemne indecis pe ce sa puna mana.

Sau... gura, pentru ca in curand, probabil insetat de la atata plimbare, ia o sticla de alcool si da pe gat o inghititura zdravana. Apoi trece la o alta ca doar poate degusta in voie.

La un moment dat, in scena apare si un angajat insa intrusul reusise deja sa se ascunda.

Cand scena a fost libera, barbatului ii vine o alta idee nastrusnica. Fura hainele pe care un chelner probabil le lasase acolo si le imbraca. Ale lui raman initial pe podea in timp el isi aprinde tacticos o tigara. Intr-un final isi indeasa lucrurile intr-o punga si isi face iesirea triumfala.

Bilantul? A luat 2 perechi de pantaloni si doua tricouri, un ceas, 400 de lei si mai multe sticle cu bautura. El a fost prins la scurta vreme, tot in preajma restaurantului si a fost retinut pentru furt pentru 24 de ore.

Barbatul este cercetat acum sub control judiciar dar are toate sansele sa isi petreaca urmatorii 5 ani la puscarie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO