“Salutare tuturor”.La 24 de ore dupa publicarea pe Twitter, autorul textului are 2.600 de admiratori

Dată publicare: 16-06-2012 08:30
Dată actualizare: 15-08-2012 07:57


Twitter

Desi par absolut banale, aceste cuvinte scrise de Tony Nicklinson pe reteaua de socializare sunt in realitate senzationale. Aflati povestea emotionanta a unui barbat condamnat la izolare.

Tony, in varsta de 57 de ani, a avut un accident cerebral, in urma caruia a ramas complet paralizat si nu poate comunica.

In premiera, el a reusit sa scrie acest mesaj pe Twitter, cu ajutorul unui computer special, care este actionat prin miscarea ochilor. Afectiunea de care sufera el se numeste “sindromul locked-in” (inchis inauntru).

Iata mesajul sau complet, care i-a adus in numai 24 de ore de la publicare, 2.600 de admiratori:

“Salutare tuturor. Eu sunt Tony Nicklinson, sufar de sindromul <<locked-in>> si acesta este primul meu mesaj pe Twitter”.

Potrivit Daily Mail, peste numai cateva zile, Tony se va prezenta la un proces, in care va cere instantei dreptul sa moara.

El considera  ca viata lui este acum “mizerabila si inacceptabila” din cauza afectiunii de care sufera din anul 2005 si vrea ca un medic sa obtina permisiunea sa-l eutanasieze, in mod legal.

Inainte de accidentul cerebral, pe care l-a suferit in timpul unei delegatii de afaceri la Atena, barbatul era o persoana foarte activa si adora sporturile extreme.

Povestea lui a fost prezentata in cadrul unui documentar, de postul Channel 4.
 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO