Fostul campion mondial la box, Amir Khan, s-a dezamagit fanii si logodnica pe Twitter. FOTO

Dată publicare: 12-06-2012 10:28
Dată actualizare: 12-09-2012 07:27


Amir Khan

Boxerul Amir Khan a fost nevoit sa-si ceara scuze public de la logodnica lui, dupa ce a infuriat-o postand pe Twitter o fotografie in care era langa o dansatoare la bara sumar imbracata, in timp ce tinea teancuri mari de bani in mana.

Logodnica fostului campion mondial, Faryal Makhdoom, 20 de ani, a reactionat imediat postand un mesaj in care se declara “dezgustata si stanjenita” de gestul lui Khan.

Aceeasi reactie au avut-o foarte multi prieteni online ai celor doi, mai cu seama ca Amir Khan se declara un musulman foarte devotat. Cei mai multi dintre ei au spus ca este un gest prin care si-a umilit iubita si si-a batut joc de religia lui.

La cateva ore dupa aceste reactii, Amir a sters poza de pe Twitter si a postat un mesaj prin care isi cere scuze fata de iubita lui, cu care s-a logodit de curand. In acesta a mai tinut sa precizeze ca banii pe care ii tinea in mana in aceasta fotografie erau falsi si ca dansatoarea nu era stripteusa, ci o “acrobata”.

Dupa acest mesaj, Faryal si-a schimbat atitudinea total, spunand ca, de fapt, s-a distrat si ca are mare incredere in iubitul ei.

Amir Khan, 25 ani, si Faryal Makhdoom, 20 ani, s-au cunoscut vara trecuta in New York, unde tanara studiaza stiinte politice si jurnalism.


 

Sursa: The Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO