Acuzatiile care au scos din sarite o vedeta. Mesajul scandalos publicat de ea pe Twitter

Dată publicare: 11-06-2012 23:03
Dată actualizare: 20-08-2012 08:05


Rihanna

Merge din scandal in scandal si nu trece o zi fara ca numele ei sa nu fie mentionat in tabloide. De aceasta data, acuzatiile care i s-au adus, au facut-o sa reactioneze agresiv pe retelele de socializare.

In presa mondena din Anglia a aparut un zvon cum ca Rihanna ar fi acceptat sa fie folosita o dublura intr-o reclama pentru Armani, filmata anul acesta.

Surse apropiate vedetei au declarat ca Rihanna ar fi fost inlocuita cu modelul Jahnassa, inscrisa la Style Academy Model Agency din Anglia, atunci cand au fost filmate scene cu posteriorul si bustul vedetei, catalogate drept "plate" de catre cei care au conceput video-ul promotional.

La aceste acuzatii, Rihanna a reactionat agresiv pe contul sau de Twitter, negand ca ar fi acceptat ca fie inlocuita de un model in anumite secvente. Mai mult, artista a pretins ca nici nu stie cine este "aceasta Jahnassa".

Reprezentantii Autoritatii pentru respectarea standardelor in publicitate din Anglia au declarat ca "nu au primit pana acum reclamatii din partea consumatorilor cu privire la folosirea unei dubluri in reclama respectiva si ca vor investiga daca se va pune aceasta problema".
 

Sursa: Daily Mail

Tags: rihanna, muzica,


VIDEO PROTVPLUS.RO