Ce palat şi-au construit interlopii români după ce au jefuit 500 de locuinţe în Anglia


Ultimul update: Sambata 05 Octombrie 2019 15:36
Data publicarii: Sambata 05 Octombrie 2019 15:20
Categorie: Bizar
tâlhari Marea Britanie

O bandă de hoți români din Marea Britanie a fost prinsă de poliție după ce compatrioţii noştri au furat bunuri în valoare de câteva milioane de lire din sute de locuinţe

Membrii grupării au furat cel puțin 800.00 de lire într-un șir de raiduri în West Midlands. În final, au fost prinși și condamnați la ani grei de închisoare.

Potrivit The Sun, membrii grupării sunt Cătălin Zaharia, 29 de ani, Constantin Stoian, 29 de ani, Marian Molocia, 27 de ani și Daniel Stoean, 35 de ani. Aceștia vizau cartiere bogate pe care le tâlhăreau și ulterior trimiteau banii în țară.

Polițiștii au descoperit în telefoanele inculpaților fotografii cu aceștia în timp ce etalau banii și bunurile obținute în urma jafurilor. Brazea Elena Spiru, o membră a grupării, este înfățișată într-una dintre fotografii pe un pat plin cu bani.

Jurnaliştii Daily Mail au descoperit că, din sumele obţinute, Zaharia şi-a construit un mic palat în localitatea Palazu Mare din judeţul Constanţa. De asemenea, el ar fi cumpărat 2 apartamente într-un complex rezidenţial de lux de pe Litoral, pentru care ar fi plătit 200.000 de lire sterline. Vecinii spun că bărbatul venea constant din Marea Britanie cu sume de ordinul zecilor de mii de lire, dar susţinea că face banii strângând şi vânzând fier vechi.

 

ANIMAȚIE GRAFICĂ: cum a avut loc jaful din Constanța. Prada este uriaşă
Cum acționa banda de hoți români din Marea Britanie. Au spart peste 400 de case. VIDEO
Nouă hoți români, arestați în Franta. Au făcut un prejudiciu de 1 milion de euro
FULLSCREEN
Ce palat şi-au construit interlopii români după ce au jefuit 500 de locuinţe în Anglia
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO