Una dintre cele mai frumoase femei din toate timpurile, vine in Romania. Actrita Sophia Loren participa la TIFF

26-05-2016 14:01

Organizatorii, au pregatit sute de proiectii, in locuri inedite din Cluj. In cadrul galei, diva italiana in varsta de 81 de ani, va primi un premiu, pentru intreaga sa cariera.

Sophia Loren, a jucat in aproape o suta de filme. Italianca si-a inceput cariera la 15 ani, dupa ce a fost remarcata pe la diverse concursuri de frumusete. A fost un sex simbol al cinematografiei insa in 1961 a castigat si un Oscar pentru rolul din pelicula "Doua femei", devenind astfel prima actrita premiata pentru un film strain. La gala de inchidere TIFF, de la Teatrul National din Cluj, Sophia Loren va primi premiul pentru intreaga cariera.

Elogiat pentru "Contributia adusa Cinematografiei Mondiale" va fi si producatorul seriei Mad Max, Ian Smith. Filmul sau a primit anul acesta sase statuete Oscar.

TIFF a programat anul acesta proiectii in locuri neconventionale. Pe malul Somesului, de exemplu.

In acest weekend parintii si copiii sunt asteptati la Castelul Banfy de la Bontida, in jurul caruia sunt organizate o multime de activitati: cursuri de improvizatie, poze la minut in cabina foto, atelier de pictura, de mestesuguri, efecte speciale si chiar cursuri de prim ajutor.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO