Un scandal intre frati s-a incheiat cu o crima, in judetul Alba

Ultima actualizare: 25-02-2016 07:00
crima

Un barbat de 55 de ani a murit, injunghiat de mai multe ori intr-un brat. Dupa incaierare, nu a considerat ca loviturile ii pun viata in pericol si s-a dus sa se culce. A fost gasit doua zile mai tarziu in casa, de vecinii ingrijorati de absenta lui.

Vecinii spun ca cei doi barbati se certau foarte des in ultima vreme. Oamenii din sat povestesc ca de cateva zile nu l-au mai vazut pe unul dintre ei. Insa era mereu lumina aprinsa intr-un dintre camerele casei si atunci si-au dat seama ca ceva nu este in regula. L-au gasit pe bietul om decedat.

Nenorocirea s-a petrecut in satul Lupu, din comuna Cergau. Cei doi frati, de 62 si 55 de ani, locuiau impreuna de mai multi ani si spun vecinii, se certau des din diverse motive. Asa s-a intamplat si joia trecuta cand fratele cel mare l-a ranit la mana pe celalalt.

Victima s-a dus sa se culce, fara sa-si dea seama de gravitatea situatiei. A pierdut prea mult sange, spun legistii, si a murit.

O vecina este cea care a dat alarma, ingrijorata ca de doua nopti vede lumina aprinsa in casa, dar ziua nicio miscare in curte.

Cand politistii l-au luat la intrebari pe fratele victimei, acesta a recunoscut ca si-a ranit fratele, dar niciunul dintre ei nu a crezut ca ranile sunt atat de grave.

Dupa ce suspectul a fost dus in fata instantei cu propunere de arestare preventiva, judecatorii au considerat ca nu este un pericol si l-au plasat sub control judiciar pe o perioada de 60 de zile. Procurorii i-au deschis un dosar penal pentru loviri cauzatoare de moarte.


 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO