Un barbat de 71 de ani a disparut de acasa. Era obsedat de ideea ca trebuie sa plece de acasa

07-05-2014 19:32

De aproape doua saptamani, de cand un barbat de 71 de ani din Cugir Alba a disparut fara urma, rudele lui nu isi mai gasesc linistea. Inainte sa plece de acasa, omul ii spusese sotiei sale ca s-a saturat de viata si are de gand „sa-si ia lumea in cap".

De 44 de ani, cei doi soti traiau impreuna in buna intelegere si nimeni nu s-ar fi gandit vreo clipa ca armonia familiei se va destrama brusc. De cateva saptamani, insa, barbatul parea obsedat de o idee: ca trebuie sa plece de acasa.


„Tot zicea ca pleaca, tot zicea ca pleaca ce el numai singur ii, ca nu il ajuta nimeni si tot avea el in cap ca vrea sa plece. A zis seara: „Dimineata nu ma mai gasesti" a mai zis el asa, dar nu am crezut, nu am crezut”, spune Salomea Stanciu, sotia barbatului.

Femeia s-a gandit la ce e mai rau si a tot asteptat sa primeasca vestea ca barbatul ei a fost gasit mort. Apoi, sperantele au renascut, cand cineva i-a spus ca l-ar fi zarit in gara. Se pare ca a fost insa doar o pista falsa.

Sotia barbatului disparut se roaga zi si noapte sa il gaseasca in viata si spera ca atunci il va putea convinge sa se intoarca acasa, langa ea.

Gheorghe Stanciu are 1 m 65 inaltime, 55 de kg, este slab, cu parul carunt si ochii albastri. La data disparitiei purta un trening albastru si pantofi negri. Oricine poate da relatii despre el este rugat sa sune la 112.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO