U Mobitelco s-a reunit astazi. Obiectiv: titlul

U Mobitelco

Un nou sezon si obiective mari pentru baschetbalistii de la U Mobitelco. Dupa esecul de sezonul trecut cand au terminat doar pe locul 7, echipa patronata de Mircea Cristescu are un singur gand: sa aduca trofeul Ligii Profesioniste de Baschet la Cluj.

Noul antrenor al echipei, Dorin Pintea, alaturi de secundul Paul Chetreanu, fost jucator al echipei, sunt pusi pe fapte mari.

„Pentru mine a fost o vara lunga, am avut emotii pana acum si de abia am asteptat sa incepem antrenamentele. Este prea devreme sa vorbim de titlu, trebuie intai sa ne cunoastem, avem nevoie de timp. In plus si celelalte adversare si-au schimbat echipele in totalitate. Trebuie sa incepem campionatul si vom vedea. Sunt foarte multumit de cum arata echipa, nu vor mai veni jucatori. Avem o imbinare de jucatori cu experienta si jucatori tineri si ne dorim sa facem o figura foarte buna in campionat si Cupa Romaniei”, a spus antrenorul alb-negrilor.


Vicecampion national cu BC Mures, sarbul in varsta de 35 de ani, Branko Cuic a revenit la gruparea ardeleana, prima la care a jucat in baschetul romanesc. Acesta a cucerit un titlul cu formatia de pe Somes si are de gand sa repete performanta.

„Am avut doua promisiuni fata de fanii clujeni: una, ca voi lua titlul cu Mobitelco si cealalta ca ma voi retrage din cariera de baschetbalist profesionist la Cluj. Deocamdata, nu ma gandesc la retragere pentru ca am revenit aici cu gandul de a face inca o data performanta. Cand am semnat nici nu am stiut ce echipa vom avea, dar eu stiu ce atmosfera este aici si am incredere in atitudinea jucatorilor. Noua echipa sub conducerea lui Bobo mi se pare una cu caracter si capabila sa puna mult suflet pe teren. De asemenea, sunt foarte bucuros ca fostul meu coleg, Paul este antrenor secund, este un baiat destept si ne va ajuta mult. Pentru noi si pentru mine personal, obiectivul este titlul. Eu am jucat in fiecare an finala si nu vreau sa fac un pas inapoi”, a declarat Cuic.

Citește și
Muresan, CFR Cluj
Rednic primeste intariri: CFR si-a mai luat un jucator
„Sunteți mai slabi ca o pânză de păianjen”. Comandant Hezbollah care a ironizat armata israelienă pe 7 octombrie, după masacrul Hamas, ucis în atacul cu pagere explozive

Astfel, la primul antrenament au fost prezenti Branko Cuic, Miljan Medvedj, Boris Lalovic, Bogdan Pogacean, Dragos Gheorghe, Mirel Dragoste, Mario Lazar si Cristian Anghel. Jucatorii americani Darius Hargrove si Josh Sparks vor ajunge la Cluj in 5 august, iar Ivan Kuburovic se va alatura echipei in cantonamentul din Serbia. Alexandru Pop a fost invoit de catre conducerea clubului, iar acesta se va alatura lotului in aceasta saptamana. De asemenea jucatorii Catalin Baciu si Mihai Silvasan sunt convocati la lotul national, alaturi de kinetoterapeutul Adrian Resteman.

Articol recomandat de sport.ro
Ianis Hagi ar fi luat o decizie neașteptată! Condiția pusă ca să plece de la Rangers
Ianis Hagi ar fi luat o decizie neașteptată! Condiția pusă ca să plece de la Rangers
Citește și...
A.S.A. Targu Mures a renascut
A.S.A. Targu Mures a renascut

FCM Tg Mures si-a schimbat denumirea in A.S.A., noua societate urmand a fi inscrisa in Liga a II-a.

Rednic primeste intariri: CFR si-a mai luat un jucator
Rednic primeste intariri: CFR si-a mai luat un jucator

Clujenii au mai pus mana pe un jucator din Italia. Brazilianul Denilson Martinho Gabionetta e noul transfer al CFR-ului, conform italienilor de la tuttomercatoweb.com.

Recomandări
Deficitul bugetar al României va depăși 120 de miliarde de lei. Economiștii se așteaptă la taxe mărite anul viitor
Deficitul bugetar al României va depăși 120 de miliarde de lei. Economiștii se așteaptă la taxe mărite anul viitor

Statul va continua să cheltuiască mai mulți bani decât poate strânge la buget, în următoarele luni. Asta arată noua împărțire a fondurilor, decisă luni de Guvern. 

Sinistrații din Galați, afectați de inundații, au primit donații de la unii români: șosete uzate și lenjerie intimă purtată
Sinistrații din Galați, afectați de inundații, au primit donații de la unii români: șosete uzate și lenjerie intimă purtată

Vin ajutoare din toate colțurile țării pentru sinistrații din Galați. Oamenii au mare nevoie de detergenti, dezinfectanți, saltele și pături. Până acum, au fost donate și multe haine ori încălțăminte.

Orientul Mijlociu,
Orientul Mijlociu, "în pragul unui război total". Mesaj categoric al lui Josep Borrell: "Este momentul să facem ceva"

Şeful diplomaţiei europene, Josep Borrell, a avertizat, luni, că actualul conflict dintre Israel şi Hezbollahul libanez ameninţă să scufunde Orientul Mijlociu într-un "război total", notează AFP.