"U" Cluj s-a reunit cu o singura noutate si cu gandul la Cupa Romaniei: "Vrem sa ajungem in finala"

Ultima actualizare: 16-01-2015 07:02

Atacantul olandez Geoffrey Castillion a fost singura noutate de la reunirea „sepcilor rosii“. Clujenii s-au despartit in aceasta vara de cinci jucatori, ultimul fiind Emil Ninu, plecat la Levski Sofia.

Jucatorii de la Universitatea Cluj au efectuat astazi primul antrenament din noul sezon. Geoffrey Castillion, un atacant crescut de Ajax si care a jucat ultima data in Statele Unite la New England Revolution. Jucatorul de 1,92m i-a impresionat pe coechipieri.

Mijlocasul Raul Costin crede ca in retur echipa va avea o alta fata. “A venit si noul coleg. E foarte inalt. Cred ca avem echipa buna si ne vom indeplini toate obiectivele. Speram sa continuam si in returul asa cum am terminat turul campionatului. Ogararu a fost contestat, dar pe final echipa a inceput sa joace si s-a vazut munca lui. Cred ca dupa stagiul de pregatire din Turcia se va vedea si mai mult”, a spus Raul Costin.

Cinci plecari in aceasta iarna

“U” Cluj s-a despartit in aceasta iarna de cinci jucatori. Musat, Niculescu, Bucsa si Sasa Stojanovic si-au reziliat contractele de comun acord cu clubul, in timp ce Emil Ninu a fost vandut la Levski Sofia.“A plecat Emil Ninu si alti colegi, dar sunt sigur ca cei din conducere vor gasi solutii pentru acoperirea acestor posturi.

Cu toate ca restul celor trei echipe ramase in Cupa Romaniei au probleme, sunt formatii valoroase. Am incredere insa ca vom ajunge in finala. Sper sa jucam in semifinale cu CFR pentru ca avem de razbunat infrangerea cu ei, din campionat”, a spus Raul Costin.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO