Taximetristul din Sibiu, gasit mort in portbagajul masinii, a fost strangulat

Ultima actualizare: 21-02-2013 07:00

Se complica ancheta in cazul taximetristului din Sibiu, care sambata a fost gasit mort in portbagajul masinii sale, cu care plecase in cursa. Pana acum, anchetatorii au aflat doar cum a sfarsit barbatul, dar nu au inca niciun indiciu despre criminali.

Anchetatorii stiu doar ca este vorba despre doi barbati si o femeie, care in noaptea de joi spre vineri au urcat in taxi la Sibiu si au comandat o cursa spre Fagaras, in judetul Brasov. Ancheta in acest caz se anunta foarte dificila pentru ca oamenii legii nu au, deocandata, nicio idee despre cine ar putea fi criminalii. Crima a fost descoperita la mai bine de 24 de ore de la comiterea ei, timp in care faptasii au avut suficient timp sa isi piarda urmele.

Ancheta este complicata si din cauza ca deocamdata nu exista un mobil al crimei. Taximetristul avea la el bijuterii si bani care nu au fost furate. Medicii legisti au spus ca victima a sfarsit strangulata cu centura de siguranta.

Punand cap la cap ora de plecare a taximetristului in cursa si ora aproximativa a decesului, anchetatorii trag concluzia ca moartea a survenit imediat ce masina a ajuns la destinatia indicata de cei trei clienti.

In varsta de 63 de ani, soferul era pensionar si facea taximetrie ca sa-si mai completeze veniturile. Era om asezat, cu doua fete stabilite la casele lor. Vecinii sunt uluiti de sfarsitul sau crunt.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO