Pavel si Smiley au fost "sefii de galerie" de pe Cluj Arena, in caravana "Romanii au talent"

Ultima actualizare: 31-08-2013 06:52
Smiley, Pavel Bartos, Cluj Arena

Smiley si Bartos au ajuns la Cluj cu caravana “Romanii au talent”, “la poale de Feleac, sa-i dea talentului de leac”, vorba lui Pavel. Au intrat in mijlocul ardelenilor si i-au incurajat sa vina la preselectia super-show-ului, sa-si dovedeasca talentul.

Curiosi si cu chef de joaca, prezentatorii nu au stat locului o clipa in caravana de la Cluj-Napoca. Cu scopul declarat de a gasi talente, cei doi s-au plimbat prin centrul vechi al orasului in rol de detectivi. Mai mult, au profitat de ocazie si au vizitat cel mai modern stadion din tara, Cluj Arena. La fel ca intotdeauna, “sefii” au fost pusi pe sotii: au intrat pe rand in pielea jucatorilor, a antrenorilor si a sefilor de galerie. Vizita s-a incheiat cu o mini-partida de fotbal: Smiley si Bartos, singuri impotriva tuturor, cu tribunele goale.

Prezentatorii “Romanii au talent” s-au oprit si la celebrul cinematograf “Florin Piersic” din Cluj-Napoca. Aici au mancat seminte in stilul inconfundabil al actorului roman, repetand scena jucata de Florin in memorabila pelicula “Margelatu”.

Sambata, 31 august, si duminica, 1 septembrie, Pavel si Smiley vor fi alaturi de concurentii selectati in urma preselectiilor la show-urile de la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca. Ardeleni talentati vor face spectacol, iar clujenii sunt asteptati de la orele 12:00 si 19:00 sa isi sustina in direct preferatii in cursa pentru titlul de “cel mai talentat roman”.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO